Betöltés...

XXL dildó fistinghez tapadókoronggal Corps (24 cm)

Ár: 16.870 Ft

A Corps tapadókoronggal ellátott XXL ökölvívó vibrátor az utolsó milliméterig megtölti minden haladó és igényes öklöző mester fenekét és hüvelyét. A nagy átmérőjű és strapabíró tapadókorong megbízható kettőt alkot az erős orgazmus felé vezető úton. A vibrátort a fél kezébe helyezheti, vagy élvezheti a szórakoztató kihangosítást egyedül.

A kéz valósághű formája a domináns fekete színben lenyűgözött minket. A vibrátor egy alkarral ökölbe szorított öklét idéz, aminek nem tudsz ellenállni.

Elefántboltban elviseljük a jó minőségű, minősített és egészséges , semleges illatú játékokat. Nagyra értékeljük, hogy a puha és rugalmas PVC anyag ftalátok és kadmium nélkül nem irritálja a bőrt.

Egy vízálló vibrátorral érzéki vízi játékokat is élvezhetsz. Szívja fel a tapadókorongot a kád szélén, a csempéken vagy a zuhany üvegén. A vibrátor szilárd stabilitása megkönnyíti az orgazmushoz vezető utat.

A Corps tapadókoronggal szerelt XXL vibrátoron a nagyobb súlyon kívül szépséghibát nem találtunk. Főleg haladó ragadozóknak ajánljuk azonban, akiknek már van némi tapasztalatuk az első vagy hátsó lyuk nyújtásában. A készüléknek nincs kúpos formája, ezért nem nagyon alkalmas kezdőknek, akik most kezdik ökölbe venni. Úgy gondoljuk azonban, hogy a vibrátor méretéhez és formájához egy kis türelemmel a kevésbé tapasztalt gyalogság is fokozatosan felfelé halad.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "XXL dildó fistinghez tapadókoronggal Corps (24 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem