Betöltés...

Masszírozó Nuru Gél Exotic Slide (500 ml)

Ár: 6.905 Ft

A Nuru masszázs változatossá teszi az erotikus játékokat és a szenvedély új lélegzetét hozza még egy hosszú távú kapcsolatba is. Ezenkívül elmélyítheti a kölcsönös bizalmat és intimitást partnerével, és új érzéseket fog élvezni az egész test stimulációjából. Az Exotic Slide masszírozó nuru gélnek köszönhetően szó szerint átcsúszik a kívánt összeolvadásig egyetlen testté és viharos orgazmushoz.

A Nuru japánul azt jelenti, hogy csúszós, és tökéletesen meghatározza ezt a csúszó erotikus masszázst , amely ellazítja egész testét és elméjét. A rituálé során mindkét partner először együtt zuhanyoz le, majd a fürdőtől még nedvesen lefekszik egy ágyra (PVC lepedővel letakarva), egy felfújható ágyra vagy a medencébe. Ezután öntjük vagy festjük egy előre elkészített géllel, amelyet meleg vízzel hígítanak. Egy tágas tartály alkalmas a gél elkészítésére. Számunkra ő bizonyult a legjobbnak ECO friendly kókusz tálka – JUMBO PLAY. Ekkor a nő leggyakrabban ráfekszik a párjára , amelyen egész testével sikla. Az ilyen intenzív masszázs kitörölhetetlenül bevésődik a férfiak és a nők bőre alá. Ezért a lehető leghamarabb megismétli ezt az erotikus élményt. A nuru masszázs során nem csak kellemesen ellazítja és ellazítja testét és elméjét , de egyúttal elmélyíti a kölcsönös bizalmat és intimitást a kapcsolatban. A kellemes kényeztetés és az egész test kényeztetése viharos szexhez és édes csúcsponthoz vezet .  

Több tucat nuru gél tesztelése után bekerült a kínálatba az Exotic Slide gélt , amely sűrű és rugalmas állagával tűnik ki, ami még vízzel hígítva is a nyers tojásfehérjére emlékeztet. Még ha a gyártó nem is ír a termék csomagolására a vízzel való hígításról semmit, azt tapasztaltuk, hogy a gél ideális siklását meleg vízzel 1:1 arányban hígítva érheti el. Tesztelőink leggyakrabban kb. 150 ml nuru gélt és 150 ml meleg vizet használtak. Mielőtt meleg vízzel hígítaná, próbálja meg meleg vízben felmelegíteni az egész palackot a géllel . Maga a nuru masszázs velejárója a jól fűtött szoba és a kellemes légkör. Tehát ne felejtsd el kedvenc zenéidet és az égő gyertyákat az ágy körül.

A megfelelően elkészített nuru gél csodálatosan és hosszan siklik. Egy 45 perces masszázst élveztünk vele, tele érintésekkel és a meztelen test izgalmas dörzsölésével . Ha pedig úgy érzed, hogy a testeden lévő gél már lassan szárad, nem kell mást tenned, mint egy kicsit megnedvesíteni és a gél újra aktiválódik és csúszni kezd.

Nagyra értékeljük a semleges, enyhén gyógyszeres illatot , ami kicsit az eukaliptuszra emlékeztet. Vízzel való keverés után viszont már egyáltalán nem érezzük. Így maximálisan élvezheti a csúszós játékokat anélkül, hogy a termék intenzív illata megzavarná. De ha egyedi hangulatot szeretne teremteni otthonában, tele sziporkázó erotikus feszültséggel, javasoljuk, hogy gyújtson meg aromás gyertyát vagy tömjént a szobában.

A Masszázs Nuru Gel Exotic Slide tejsavval dúsítva az optimális bőr pH -ért, különösen a száraz és érzékeny bőrűeknek fog tetszeni. A tejsav egyedülálló hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik , melynek köszönhetően feloldja az elhalt hámsejteket összetartó anyagokat, így puhább és fiatalosabb bőrréteget kölcsönöz. Így csökkenti az öregedés első jeleit , köztük a ráncokat és a pigmentfoltokat. Egységessé teheti a bőr színtónusát is.

Minden nuru gél vízbázisú . Ezért vízzel is jól hígítanak, ráadásul más, szilikon anyagból készült erotikus segédeszközöket is meghívhatsz velük játszani, mert nem zavarják a nem porózus felületüket.

Még akkor is, ha a Nuru Exotic Slide masszázsgél vízzel hígítva újra aktívvá válik, és ismét sokat csúszna, akkor is jól lemoshatja a testről . Nincs más dolgod, mint egy szivacsot bevinni a zuhany alá, és a masszázs után alaposan átdörzsölni magad. Azt is szeretjük, hogy a gél nem szennyezi az ágyneműt vagy a ruhát.

Egy nagy, 500 ml-es gélcsomag körülbelül 4-5 teljes testmasszázshoz elegendő. A felhasznált mennyiségtől függ.

Az egyetlen dolog, amiért egy kicsit kritizálnánk a gélt, az az, hogy száradáskor kissé ragacsos lesz. De ahogy már említettük, elég egy kicsit újra megnedvesíteni a testen, és máris mehet a csúszdázás.

Befejezésül csak annyit, hogy a nura Exotic Slide masszázsgélt éppen az egyedülállóan rugalmas tojásfehérje állaga miatt vettük fel a kínálatba, de nem minden tesztelőnk volt elégedett. Vannak, akik a csúszós nuru zseléket részesítik előnyben masszázs közben, amelyek úgy viselkednek, mint a víz, és nem nyúlnak meg, amikor a test leválik a testről, mint pl. Premium Long Lasting Ride. Ha a masszázs során szeretné elkerülni a nyomást és az enyhe suhogást, amikor a test a testhez dörzsölődik, nyúljon érte.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masszírozó Nuru Gél Exotic Slide (500 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem