Betöltés...

Submissive Doggy maszk

Ár: 16.735 Ft

Ahhoz, hogy élvezze a szerepjáték izgalmát, kellékekre van szüksége, hogy fokozza az élményt. A Submissive Doggy maszk segítségével maximálisan élvezheti a kutya szerepét az állati szerepjátékon vagy a kutyajátékon belül. Az anatómiailag szép formájú maszk nemcsak a kezdőknek fog örömet okozni, akik szeretnék kipróbálni az állattal való játékot, hanem a tapasztalt, magas igényű játékosok is értékelni fogják.

Az elegáns fekete szín a BDSM játékok szerves része. Uralkodó hatású, és elrejti az összes titkot, ami a hálószobája falai mögött marad.

Folyamatosan simogatod a Kellemes neoprén anyagot. Puha tapintású és enyhén rugalmas.

Érdekes tulajdonsága a levehető orr. Csak néhány légzőnyílást talál a maszkon, így ha szükséges, egyszerűen nyissa ki az orrát, és a kutya friss levegőt szív be. Ennek köszönhetően a kutyamaszk is jól áll.

A Submissive Doggy maszknál is nagyra értékeljük a minőségi kidolgozást és a varrást. A maszkkal játékok és kalandok egész sorát fogod átélni.

A mínuszt a maszk univerzális méretének tulajdonítottuk. Bár mindannyian kipróbáltuk az Elephant csapatunkon, és minden nekünk esett, mégis jobban szerettük volna, ha a mérete szabályozható.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Submissive Doggy maszk" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem