Betöltés...

Pezsgő masszázshab ropogó hatással Vanilia Bubble (150 ml)

Ár: 7.340 Ft

Innovatív pezsgő masszírozóhab repesztő hatással Vanilla Bubble elrontja az erogén zónákat, és az előjátékot váratlan ingerekkel teli szórakoztató játékká változtatja . Nyáron különösen szeretni fogja hűsítő hatását, amikor a hab kellemesen frissít és élénkít. Próbálja ki például egy forró fürdő vagy szauna után . A luxus, fekete-arany flakonos terméket azok a párok fogják leginkább értékelni, akik szeretik magukat érzéki élményekkel kényeztetni, vagy új erotikus élményekre vágynak, mert a látást, a hallást, a szaglást és a tapintást is érintik.

A csillogó hatás fokozása érdekében, amely gyengéden csillog a mellbimbókon , köss sálat a szemedre, vagy tegyél maszkot partneredre. A sötétben rekedt elme a hidegre és a csiklandozó érzésekre koncentrál, amennyire csak lehetséges, miközben a fül hallja a csupasz bőrön olvadó hab ellazító sziszegését és recsegését. A képzeletbeli cseresznye a tortán a vanília érzéki illata lesz, amely az egzotikus Madagaszkár napsütötte strandjaira repít.

Pezsgő hab hidratáló hatással és a bőrrel érintkezve felpattanó buborékok hatására aktiválja a mikrokeringést, ami növeli az érzékenységet. Ennek köszönhetően első pillantásra az erogén zónák, mint a nyak, a mell, a fenék vagy a comb klasszikus masszázsa rendkívüli partnerélménnyé válik. Csak néhány csók vagy gyengéd szó kell hozzá, és az izgalom hűvösen pattogó szikrája felrobbantja az élvezet detonátorát.

A masszázshab az Indiából származó Nelumbo Nucifera növény szirmaiból származó kivonatokat tartalmaz , amelyet Ön diótartalmú Lótusz néven ismer. Hazájában a virágot gyönyörű fehér, enyhén rózsaszínű virágai miatt szentnek tartják. A lótusz jótékony hatással van a hematopoiesisre, valamint a reproduktív és endokrin rendszerre. A kozmetikában elsősorban bőrproblémák kezelésére használják. A lótusz kivonatok felgyorsítják a bőr gyógyulását és regenerálódását. Hajkondicionálóként is működik, mivel erőt és fényt ad a hajnak. Ezenkívül egységesíti a bőrt, kiegyensúlyozza színtónusát és védi a szabad gyököktől. Öregedésgátló tulajdonságainak köszönhetően az érett és öregedő bőrre szánt bőrkrémekbe is keverik.

A fehér hab bolyhos állaga könnyen szétterül és néhány percen belül eltűnik. Ezért nem szennyezi a bőrt vagy a ruhákat. Ezt követően a test selymesen puha, sima és rugalmas marad. Használat előtt jól rázza fel a terméket. Ezután távolítsa el az átlátszó kupakot a palackról, és függőleges helyzetben vigye fel a habot az erogén zónára. Ne dörzsölje a terméket az intim részek nyálkahártyájára, és ne csókolja meg vagy nyalja meg a hab által stimulált testrészeket. Kellemetlen égő érzés léphet fel.

Tesztelőink a hab pezsgő hatását a frissen nyitott pezsgőben lévő buborékok robbanásához hasonlítják. A bőrön tapasztalt hűsítő érzéssel kombinálva szinte csillogó élményekkel találkoztak, amelyek arra kényszerítették őket, hogy ismételten használják. A halk zümmögés és a recsegés hallgatása pihentető hatású. Masszázs hab Vanilla Bubble az édes vanília intenzív illatával minden érzékszervét egyetlen céllal megcélozza – hogy ellazuljon, és felmelegítse testét és elméjét, hogy izgalmas élményeket szerezzen partnerével.

Nagyra értékeljük a termék praktikus, 150 ml -es palackméretét is, jól összenyomható, széles adagolóval. A gyártó ügyesen elrejtette egy átlátszó fedél alá. Ezért, ha pénztárcában, hátizsákban vagy bőröndben viszi a habot, nem fordul elő, hogy a dugattyú véletlenül megszoruljon, és ezzel összezavarja a csomagokat.

A kontrasztos arany címkével ellátott matt fekete palack fényűzően néz ki. Első pillantásra minden kíváncsi tekintetet vonz. Csillogó masszázshab repesztő hatással Vanilla Bubble ezért kiváló ajándéknak is alkalmas ünnepekre, születésnapokra, évfordulókra vagy a fa alá.

Bár nagyon jól éreztük magunkat a hab tesztelése során, és büszke helyet tulajdonítottunk neki szexjáték kollekciónkban, kissé csalódottak vagyunk a magasabb ára miatt. Megértjük azonban, hogy ez tükrözi a gyártó eredeti ötletét, a kiváló minőségű kivitelezést és a termék fényűző dizájnját.

Sajnos a Vanilla Bubble masszázshab könnyű és gyors felszívódása miatt nem alkalmas teljes testmasszázsra. Még a magánrészek nyálkahártyájára sem szabad alkalmazni. Ha az egész test hosszú, érzéki kényeztetésére vágyik, tekintse meg masszázsolaj kínálatunkat. Számos olaj közül választhat, amelyek hosszan siklik.

A termék alkoholt tartalmaz, amit néhány tesztelőnk már az első használat után is egy ideig érez. A vanília aroma intenzívebb, de egyesek nem érzik a hab illatát az alkoholos felhang miatt.

Figyelmeztetés : A masszázshabot száraz és hűvös helyen tárolja. Ne tegye ki magas hőmérsékletnek, napfénynek vagy nyílt lángnak, beleértve a gyertyát is, mivel alkoholt tartalmaz. A palackot a kíváncsi gyerekek elől is el kell távolítani. Ne vigye fel a terméket az intim részek nyálkahártyájára vagy a sérült bőrre. A masszázshab kizárólag külső használatra készült, fogyasztásra nem alkalmas. Ha allergiás a termék bármely összetevőjére, vagy túlérzékenységet és irritációt tapasztal az alkalmazása után, hagyja abba a hab használatát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pezsgő masszázshab ropogó hatással Vanilia Bubble (150 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem