Betöltés...

Folyékony vibrátor Sweet Amazon Energy (15 ml)

Ár: 6.570 Ft

A folyékony Sweet Amazon Energy vibrátor erőteljes hatásával intenzíven perfundálja a csiklót, a hüvelyt, a péniszt és a mellbimbókat, ami melegítést, bizsergést és zsibogást okoz az erogén zónákban. Ezért vigyél fel egy kis gélt az intim részeidre, és kényeztesd magad felejthetetlen kéjes maszturbációval, szexszel a partnereddel vagy orális játékkal. A vízbázisú összetételnek köszönhetően megnyalhatod a folyékony vibrátort, vagy kombinálhatod erotikus játékokkal és óvszerekkel.

Ez a stimuláló gél az amazoniai Acmella Oleracea növény kivonatait tartalmazza, amelyet magyarul fogfájás nyövénynek hívnak. A népi gyógyászatban Dél-Amerikában a fogfájás csökkentésére használják, mert levelei spilanthol nevű anyagot tartalmaznak. Erős érzéstelenítőként és fájdalomcsillapítóként működik. A bőrkrémekhez gyakran adják a növény kivonatait összehúzó hatásuk miatt, mivel megakadályozzák a ráncok kialakulását.

A folyékony vibrátor másik fontos összetevője a vanillil-butil-éter szerves anyag. Kellemesen édes vanília illata és erős melegítő tulajdonsága van. Ennek köszönhetően a gélt az erogén zónákra kenve intenzív melegítő hatást fogsz érezni, ami gyorsan átmegy kellemes lüktetéssé, bizsergésbe és zsibogásba. Nőknek 1 csepp elegendő a csikló vagy a hüvely stimulálására, míg férfiaknak 3 cseppet ajánlunk. A hatás gyorsan megjelenik. Tapasztalataink szerint körülbelül 10-20 másodpercig alatt, és több mint 20 percig tart.

Nagyra értékeljük a praktikus adagolót a könnyen használható pumpa formájában, amely lehetővé teszi, hogy pontosan a szükséges mennyiséget adagold. Az első használatkor körülbelül 10-szer kell megnyomnod a pumpát, mielőtt a gél elkezd folyni.

A finom, édes illatú, zöld színű gél energiaital kellemes ízével orális szexre csábít. Amikor lenyalod a terméket az intim részekről, ugyanazt a bizsergő érzést fogod érezni az ajkakon és a nyelven, mint a csiklón vagy a péniszen. Néhány perc múlva ez az érzés elmúlik. Ha a bizsergés a szájban kellemetlenné válik, öblítsd ki a szájadat vízzel, hogy csökkentsd a gél hatását.

A folyékony Sweet Amazon Energy vibrátor minden férfinak és nőnek ajánlott, hogy együtt éljék át a legszebb pillanatokat, tele orgazmussal. Lágy vízbázis állagú, így latex óvszerrel együtt is használható. Ráadásul a gél vízben oldódik, így nem hagy foltot a ruhaneműn vagy az ágyneműn.

A fényes arany címkével ellátott, fekete doboz ugyanolyan kialakítású, mint maga a 15 ml-es palack. Kompakt méreteinek köszönhetően a védőkupakkal ellátott palackot mindig magadnál tarthatod. Minden kézitáskában, zsebben és hátizsákban elfér. Ráadásul a termék fényűző dizájnja arra ösztönöz, hogy a folyékony vibrátort ajándékba add párodnak, barátnődnak évfordulós vagy születésnapi ajándékként.

FIGYELMEZTETÉS: A kozmetikai terméket száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárold. Az első használat előtt próbálj meg egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarra. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használd tovább a terméket. Ne alkalmazd a terméket a szem környékére vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizd a lejárati dátumot. Ne használd a gélt a lejárati idő után.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Folyékony vibrátor Sweet Amazon Energy (15 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem