Betöltés...

Pump&Handle vákuum pumpa

Ár: 24.915 Ft

A vákuumszivattyú mérete nagyobb péniszű férfiak számára alkalmas. A hengerben lévő kisebb modellekkel ellentétben még maximális vákuum és teljes péniszerekció esetén is marad hely. Fejlettebb tesztelőink ezért kedvelték a Pump&Handle terméket.

A vákuumszivattyú továbbfejlesztett modellje könnyen kezelhető, és az erős vákuumnak köszönhetően szilárd erekciót élvezhet. Más kevésbé megbízható modellekkel ellentétben a rugalmas szilikontömlő szilárdan a helyén marad, és nem esik ki . A tenyérdugattyú jól tartja a vákuumot. Tapasztalt tesztelőink elégedettek voltak a szívás minőségével és a szivattyú teljesítményével. Megbízhatóan ellátja funkcióját szex előtt és után.

A szivattyú szívóteljesítménye stresszteszten esett át, mielőtt az ajánlatba került. A henger nyakára egy nylon zacskót tettünk, ami a vákuum miatt elrepedt .

Az erősebb mandzsetta az erekciós gyűrűhöz hasonlóan működik. Ezt értékelni fogják azok az urak, akik vákuumszivattyút használnak az erekciós edzés során. Hosszú ideig használhatja a péniszpumpát, és büszkesége is megmarad . A túl keskeny mandzsetta viszont zavarhat valakit, mert nehezebb lehet levenni a péniszről. Ilyen esetekben a pumpa mandzsetta nélkül is használható.

Bár az urak nem valószínű, hogy csak a vákuum miatt érnek el orgazmust, mivel nincs közvetlen péniszingerlés, a felpörgetett férfibüszkeség érzése kellemes és érdekes lehet néhány férfi számára.

A Pump&Handle szivattyúnál szeretjük a modern, időtálló kialakítást, beépített nyomásmérővel és jelölt vonallal. A rivális alfahímek folyamatosan összehasonlíthatják és mérhetik felálló dicsőségük hosszát.

A hengertesten található oldalbordák a szivattyú jobb kezelhetőségét szolgálják, aminek köszönhetően a szivattyú jól tart és nem csúszik ki a kézből.

A Pump&Handle vákuumszivattyú valamivel többe kerül, mint olcsóbb társa, de a megbízhatóságért és a minőségért megéri külön fizetni. A pumpának csak egy mandzsetta van a berendezésben, és ez zavarhat néhány urat, de ez a részlet nem ront a szivattyú minőségén és a tökéletes vákuumban, ami nagyszerű erekciót okoz.

Értesítés
Az erekciótámogató vákuumszivattyút nem használhatják véralvadási rendellenességben szenvedő vagy vérhígítót szedő férfiak. Ezért a vákuumszivattyú használata előtt konzultáljon orvosával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pump&Handle vákuum pumpa" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem