Betöltés...

Fleshlight Brandi Love Heartthrob vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Nem mindenkinek van bátorsága egy bárban megfűzni egy idősebb nőt, akivel nyers, állatias és magabiztos szexet élhetne át. A pornószínésznő, és egyben minden milf királynője, éppen ezért összeállt a Fleshlight vaginagyártóval, és saját másolata alapján készíttetett művaginát. Ezzel valóra váltotta rajongói álmát, és lehetőséget adott a bátortalan, fiatal uraknak, hogy egy hozzá hasonló, tapasztalt vadóccal szórakozzanak. Mivel elefántcsordánk minden irányban gondosan fülel, ezt az információt nem hagytuk ki. Amint elkészültek az első darabok, már kapkodtunk is utánuk, mert nem hagyhattuk ki ezt a szaftos bombázót. A speciális szerkezet a valódi hüvelyfalra emlékeztet. Tehát ha a legvalósághűbb vaginát szeretné mindennel együtt, Brandi egy valóra vált álom lesz az Ön számára.

A Fleshlight már abban a pillanatban lenyűgözi, amikor először veszi a kezébe. A puha és sima Superskin anyag, amelyből a vagina készül, nagyon valósághű tapintású. Ha becsukja a szemét és megsimogatja, szinte elhiheti, hogy az igazi Brandi Love intim helyeit érinti meg.

A fleshligt klasszikus dizájnja jellegzetes zseblámpa-kialakításában már ránézésre is tartósnak tűnik. A tesztelés során a tesztelők elárulták nekünk, hogy a csaj még a keményebb bánásmódot is kibírta: erős szorítást a kézben, sőt, az ágyról a földre gurulást is. Azonban bánjon vele jól. Ez egy érett bombázó, amely megérdemli, hogy elkényeztesse.

A Heartthrob belső textúrája, amely méhkasokra emlékeztet minket, gondoskodik a maszturbáció rendkívüli élményéről. A vagina szerkezete a teljes hosszában változatlan marad. Ennek köszönhetően minden méretű és átmérőjű férfi maximálisan élvezni fogja. Az egységes stimulációs kialakítás egyes férfiak számára pluszt jelenthet, mert néhány centiméterenként nem lepi meg őket az izgató kiemelkedések változása. Éppen ellenkezőleg, néhány úriember a több fázisú textúrát kedveli. Ez már a személyes preferenciáktól függ.

A Fleshlight évek óta egyike azoknak a bevált gyártóknak, akik hűséges vásárlók tömegét szerezték meg a férfi maszturbációs piacon.

De mivel minden klassz dolog valamibe kerül, egy kis pluszt kell fizetnie Brandi Love kidolgozott, valósághű vaginájáért. Szerintünk egy ilyen precízen kivitelezett eszköz ezt megéri.

Ennek a szépségnek az enyhe hátránya, hogy nincs keze, így nem mosakodhat meg az akció után egyedül. Segítenie kell neki egy kicsit. De egy kis gyakorlással végül egy jól koordinált csapat lesz Önökből, amely öt perc alatt képes ellátni Brandi karbantartását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Brandi Love Heartthrob vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem