Betöltés...

Fleshlight Flight Shower Mount Adapter

Ár: 3.280 Ft

Hagyja pihenni a kezét, és fokozza a maszturbációs élményt a handsfree menettel, amely még jobban felerősíti a szex valódi benyomását. A Fleshlight Flight Pilot és a Fleshlight STU Go utazó változat adapterrel való rögzítésre alkalmas, mert a Fleshlight Shower Mount tartó egy kisebb csökkentésére van szükség néha, hogy az segítsen a férfiaknak egy kicsit tovább fokozni az intim pillanataikat egyedül.

Az adapter egy kicsi, nem feltűnő eszköz, amely megakadályozza, hogy a férfi kezek elfáradjanak maszturbáció közben.

A Fleshlight Pilot vagy STU Go maszturbátor, adapter és Fleshlight Shower Mount tartó kombinációja tökéletes egy kellemes sziesztához a zuhany alatt, útközben vagy hosszú, magányos és unalmas otthoni pillanatok alatt.

A vízi játszadozás balzsam a léleknek. Nincs is jobb, mint lezuhanyozni egy hosszú nap után, és közben elélvezni, igaz? A Fleshlight vaginák teljesen vízállóak, és minden tartozék hozzájuk szintén, szóval hajrá.

Mivel tudjuk, hogy a vágyak elhatalmosodása alatt az emberek nem szeretik, ha a bonyolult vezérlés visszatartja őket, jó hírünk van az Ön számára. Az adapter kezelése egyszerű és gyors a csavarmenetnek köszönhetően.

Kicsit kár, hogy az adapter csak Fleshlight Pilot típusú maszturbátorokhoz és STU Go úti modellekhez használható. Tehát az igazi Fleshlight ínyenceknek, akiknek a Girls, Aviator, Quickshot vagy Classic kiadásból van művaginájuk, továbbra is be kell vonniuk a kezüket az akcióba.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Flight Shower Mount Adapter" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem