Betöltés...

Üveg dildó Glow Smooth (13,3 cm)

Ár: 16.820 Ft

A Glow Smooth üveg vibrátor nem szokványos dizájnjával első látásra felkeltette a figyelmünket. A test belsejében lévő lumineszcens részecskéknek köszönhetően nappali fényben világít a sötétben. A játék kisebb méretű , amely még a kezdők számára is kiegészíti az élvezet fiókját, és kellemesen irritálja a fenék és a férfi prosztata érzékeny pontjait . Ezért a vibrátor nagyszerű az anális játékokhoz .

A sima, erek és bordák nélküli forma vajként csúszik a hüvelybe vagy a végbélnyílásba. A valósághű játékok szerelmesei élvezni fogják a tökéletesen formázott makkot és heréket is, amelyek alapként is szolgálnak. Így a vibrátort polcon vagy éjjeliszekrényen helyezheti el, és éjszaka is élvezheti ragyogó hatását.

Kiváló minőségű boroszilikát üveg anyagból ajánlott játék előtt meleg vízben vagy fagyasztásban felmelegíteni, fagyasztóban hagyni egy ideig. Ezzel egy meglepetés pillanatot készít a partnere számára. A felforrósított vibrátor meleg csókként simogatja félbőrét, és a hűvös érintéstől mindkét izgalomtól libabőr bukkan fel.

A vízálló kezelésnek köszönhetően a Glow Smooth üveg vibrátort a fürdőkádba vagy a pezsgőfürdőbe viheted, és a vízben is élvezheted a nem hagyományos játékokat. De ügyeljen arra, hogy a készülék ne essen ki a kezéből és ne törjön el a kemény padlón.

A vibrátoron nem találtunk hibát. Lehet, hogy kicsit nehezebb a pohár a kezedben, de hisszük, hogy ezt az apró hiányosságot te is megbocsátod neki, mint mi.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Üveg dildó Glow Smooth (13,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem