Betöltés...

Clean Nozzle anál zuhany (24,5 cm)

Ár: 8.370 Ft

Sok anális tusolót kipróbáltunk. Némelyiknél rossz minőségű vagy túl hosszú volt a cérna, másoknál pedig repedéseket is találtunk az anyagon. A Clean Nozzle anális zuhany a tesztváltozatok közül a leghatékonyabbnak bizonyult. Kiváló minőségű kidolgozással, kiváló rugalmassággal rendelkezik, és megtisztíthatja vele a fenekét minden szennyeződéstől . Ezenkívül a klasszikus beöntéshez képest gyorsabban megtisztítja a végbélnyílást anélkül, hogy többször meg kellene töltenie vízzel a ballont.

Tesztelőink azt is értékelték, hogy keskeny, lekerekített formájának köszönhetően a Clean Nozzle anális zuhany könnyen kezelhető, és kenés után könnyen az aljára csúszik .

A ftalátmentes Szilikon anyag jól vezeti a hőt, ezért a rögzítés nem hűl ki a behelyezéskor, mint a rozsdamentes acélból készült anális zuhanyok, amelyeket elsősorban a haladó játékosok és a gyakorlóklinikák szerelmesei keresnek . Így élvezni fogja azt az izgalmas érzést, amikor megtelt vízzel, és felmelegíti a fenekét az anális szex előtt. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat a bőrön, ezért az egészségügyben is használják.

A praktikus, egy lyukkal ellátott fúvóka egy irányba irányítja a víz áramlását. A funkcionalitás és a vízi játékok rajongói értékelni fogják ezt. A férfiak beöntéssel irritálhatják prosztatájukat, míg a zuhanyozó hölgyek az anális mellett például a csiklójukat is elrontják.

A Clean Nozzle anális zuhanyt praktikus cérnával könnyedén felcsavarhatod a zuhanytömlőre , így szögként tart. Önnel nem fordul elő, hogy a tartozék egy óvatlan pillanatban leválik a tömlőről. A csikk öblítésekor figyelje a víznyomást, hogy a lehető legkíméletesebben tisztítsa meg.

A paradicsomfekete szín megfelel az anális segédeszközöknek, mert elrejti az esetleges szennyeződéseket, és fokozza a BDSM játékok rajongóinak élményét.

Kicsit sajnáljuk, hogy a szilikon szerszámok csak a vízbázisú síkosító zselékkel barátkoznak, amelyek nem károsítják a felületüket. A vízbázisú síkosítók azonban könnyen lemoshatók, ezért azt javasoljuk, hogy a vízfolyást csak azután indítsa el, hogy a zuhanyozást bevezette a sikosított végbélnyílásba.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Clean Nozzle anál zuhany (24,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem