Betöltés...

Fém dilator készlet Curious II (9–12 mm)

Ár: 16.345 Ft

A Curious II fémtágító készlet nagyobb átmérőjével követi elődjét Curious kezdőknek, és egy lépéssel tovább feszegeti a húgycső stimuláció határait. Ezt a fejlett készletet ezért nem csak a játszóklinikák szerelmesei fogják értékelni , hanem azok a férfiak is, akik a pénisz maximális feltöltésére vágynak, és szeretik túlszárnyalni korábbi élményeiket.

Négy különböző méretű tágítót találsz egy elegáns bőrtokban. Közülük a legvékonyabb átmérője 9 mm, a legnagyobb 12 mm. Ezért elsősorban haladó férfiaknak ajánljuk, akiknek már van otthon kisebb átmérőjű tágítójuk, de a méretük már nem elég nekik.

A tágítók a népszerű erotikus segédeszközök közé tartoznak, amelyekkel stimulálhatja a húgycsövet. A gyakorlatot mint olyant szondázásnak nevezik, és a húgycső tisztításának technikáján alapul, amellyel például egy urológus rendelőjében találkozhat.

Az enyhén ívelt formának köszönhetően az eszközök könnyen beilleszthetők a péniszbe . Ezért elegendő megfelelően megkenni, majd lassan behelyezni őket. Bár a Rozsdamentes acél nem alkalmazkodik a férfi büszkeség görbületéhez, mint a szilikonból készült tágítók, a hőmérséklettel lehet játszani vele. Próbálja lehűteni a játékot a hűtőszekrényben, vagy melegítse fel egy tál meleg vízben. A hőmérséklet váltakozása fokozza a stimulációs élményt.

A tágítók vízálló kialakításúak, így könnyen tisztíthatók. De nem alkalmas vízi játékra, mert a szondázásnál szigorú higiéniai szabályokat kell betartani a kellemetlen gyulladások elkerülése érdekében.

Végül kiemeljük a praktikus tárolási esetet , amely kiemeli az orvosi környezet hangulatát, és segít elrejteni a játékokat a kíváncsi látogatók elől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fém dilator készlet Curious II (9–12 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem