Betöltés...

Fém dilator készlet Curious (4–7 mm)

Ár: 16.735 Ft

Mivel tudjuk, hogy a tágulás új és rendkívüli izgalmat hoz, ezért kínálatunkban szerepel egy készlet Curious teljesen kezdőknek. Szeretjük, hogy kis átmérőjű tágítókat tartalmaz, de ezek hosszúak, így férfiaknál kellemesen stimulálják a prosztatát és a hólyagot.

Az így elért orgazmus nagyon intenzív és különösen más lesz, mert a be- és kihúzás hihetetlen örömet okoz.

Kísérletezzen és ismerje meg testét. A húgycső nyújtása olyan élményeket hoz, amelyeket általában nem tapasztal. A készlet 4 db 4, 5, 6 és 7 mm átmérőjű tágítót tartalmaz. Így több méretet is kipróbálhat. Kezdő tesztelőink a készlet legnagyobb átmérőjére jutottak, és még tovább akartak nyomulni.

A húgycső nagyon érzékeny, így a sima, kiemelkedések nélküli acél könnyen behelyezhető. Ezek az acéltágítók a klinika kategóriába tartoznak. Olyan gyakorlatok ezek, amelyek új távlatokat nyitnak meg és hangulatot teremtenek az orvosi környezetben.

A húgycső irritációját a férfiak, de a nők is értékelik. Egyesek számára elég egy tágító bevezetése, és megszületik az orgazmus .

Szeretjük , hogy a készlet praktikus tokba van csomagolva . Minden méret olyan szépen passzol egymáshoz, és nem gurul sehova.

Mivel semmi sem tökéletes, itt is találtunk néhány olyan hibát, ami valakit zavarhat. A tágító nem rugalmas, ezért ívelt pénisszel rendelkező férfiak számára nehéz lehet behelyezni az erekcióba lépett péniszbe. Ha fájdalmat érzel, hagyd abba. Sérülés esetén javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz.

A megálló hiánya miatt nyugodt lehet. Kipróbáltuk, hogy a tágító, még akkor is, ha teljesen be van helyezve a péniszbe, könnyen kijön magától.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fém dilator készlet Curious (4–7 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem