Betöltés...

Triple síkosító gél applikátor készlet

Ár: 5.845 Ft

Sokáig kerestük ügyfeleinkkel és tesztelőinkkel közösen működő, könnyen kezelhető kenőzselés applikátort. A tesztelés után felfedeztük a Triple teljes készletét. A síkosító gél applikátor örömet okoz az anális szex szerelmeseinek , valamint azoknak a nőknek, akiknek elegendő „kenésre“ van szükségük a klasszikus szex előtt.

Az applikátorok strapabíró műanyagból készültek, amelyek sokáig kitartanak. Egy applikátort többször is használhat.

Az applikátor Sima felülete megkönnyíti a hüvelybe és az análisba való behelyezést. Könnyen és gyorsan becsúsztathatja az applikátort, és a gél mélyebb lesz, mint valaha.

Az applikátor könnyen kezelhető. A tenyerébe veszi, a kivágott fogantyúknál fogva a mutatóujjával és a középső ujjával megfogja, a másik kezével pedig felhúzza a dugattyút (ha megkapja a síkosító gélt), vagy lassan nyomja le a dugattyút ( ha befelé keni fel a gélt).

Szeretjük a két tartalék applikátor csövet, amelyeket arra az esetre fog használni, ha az első applikátor eltörik.

Tesztelőink kedvelik a praktikus, gumi applikátorsapkát. Útközben használták, amikor az applikátorból utazási csomagot készítettek síkosító gélből. A gél nem szivárgott ki az applikátorból a zsebükben vagy a bőröndjükben.

Az applikátor merev működése már az elején apró kellemetlenséget jelenthet. A dugattyúnak gumi vége van a teljes tömítettség érdekében. Ezért kezdettől fogva erővel kell húzni és összenyomni a dugattyút az applikátorban. Néhány használat után azonban az egész applikátor „széttörik“, és balra hátulra lehet nyomni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Triple síkosító gél applikátor készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem