Betöltés...

Diamond vibrációs análdugó – kicsi

Ár: 13.900 Ft

Úgy döntöttünk, hogy a legkelendőbb Black Diamond análdugónkat egy szinttel feljebb emeljük, ezért elkezdtünk keresni egy vibrációs análdugót, amely erős vibrációkkal, anatómiai formájával, két méretével és ami a legfontosabb – egy fényes gyémánttal kápráztat el bennünket. Alapos keresgélés után rábukkantunk a Diamond Vibe vibrációs análdugóra, ami minden elvárásunknak megfelelt. Két méretével egyaránt kielégíti a kezdőket és a gyakorlott anális ínyenceket.

A Diamond Vibe dugó első pillantásra megragadja a tekintetet. A gyémánt ügyesen elhelyezve a dugó talpán díszíti a kitolt feneket. Szex közben ez lesz a képzeletbeli hab a tortán, ami már az előjáték során tökéletessé teszi a játszadozást.

Tetszik nekünk a dugó anatómiai, hosszúkás formája. Köszönhetően a fokozatos szélesedésének a csúcstól a közepe felé és a fokozatos visszaszűkülésének a talpig jól behelyezhető. Formája kisebb méret választása esetén is jelentős megtöltést biztosít az análisnak.

Nagyra értékeljük a szilikon anyagot ennél az erotikus segédeszköznél. A nem porózus és hipoallergén szilikon anális játékokhoz töléketes, mert könnyen karbantartható. A szilikon tapintásra lágy és finom. Egy csepp síkosítóval becsúszik az análba, mielőtt kimondaná, hogy elefánt.

A Diamond Vibe dugó legnagyobb előnye az erős és mégis halk vibráció, amely átadódik az anális és a gát környezetére is. Intenzitásukat az análdugó hegyében lévő motornak köszönhetően nagyon mélyen érezni fogja, és intenzívebb élményben lesz része maszturbáció vagy szex közben.

A tesztelés során elragadott bennünket a 10 vibrációs program nagy választéka, amely klasszikus vibrációkat és ritmikus impulzusokat kínál. Hiszünk abban, hogy a programlehetőségek özönében kiválasztja azt az egyetlent, amely mindig eljuttatja az orgazmikus égboltba.

Ezzel a vízkedvelővel sok móka várja. Akár szeretné kiélvezni a hosszú, forró fürdőt, akár csak vesz egy hideg zuhanyt reggel. A teljesen vízálló Diamond Vibe vibrációs análdugóval jól fog szórakozni.

Az USB-töltés ma már olyan szabvány, amelyet egyre több erotikus segédeszköz gyártó választ. Az USB-s töltést elsősorban praktikus oldala miatt szeretjük, mivel nem kell nehéz elemekkel teli zsebekkel mászkálnia.

Valódi szőrszálhasogatókként találtunk hibát ebben a fantasztikus eszközben is. Tesztelőink szerint a nagyobb análdugónak egy hajszálnyival hangosabb a vibrációja. Ezért, ha szeretné átadni magát az anális stimulációnak a munkahelyén vagy vásárlás közben, diszkrétebb választás lesz a kisebb méret, amely csendesebb.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Diamond vibrációs análdugó – kicsi" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem