Betöltés...

Fleshlight Elsa Jean Tasty vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Engedje magának egy kis bűnt, és legyen tiszta pajzzsal hűtlen jobb kezéhez és párjához ezzel a mű pornószépséggel. Elsa Jean elkötelezett rajongói, hozzánk hasonlóan, értékelni fogják a vagina részletesen kidolgozott másolatát és a superskin anyagot, amely olyan puha és lágy tapintású, mint az igazi emberi bőr.

A Fleshlight Elsa Jean Tasty vagina belső falai a maszturbáció rendkívüli élményét nyújtják. A kiemelkedések szerkezete zseniálisan változik és cserélődik fel, hogy ne unja meg egykönnyen a vele való játékot. A falak első része finom bordákból áll, amelyek leginkább hasonlítanak a valódi vaginák nyálkahártyájához. Ez a szerkezet ezután átjut az izgató kiemelkedésekhez, amelyek cikcakk stílusban váltakoznak. A sorban a harmadikként a hullámos ösvény fogadja majd, ami kellemesebbé teszi az átjutást a hüvely utolsó, hátsó részébe. Az szorosan körülöleli a makkot, izgatja és kényezteti a gömb alakú kiemelkedésekkel (a legnagyobbtól a legkisebbig), így elérheti az elragadó orgazmus csúcsát.

A Fleshlight nem szokványos zseblámpa-kialakítására alapoz, aminek köszönhetően első ránézésre eltér a versenytárs maszturbátoroktól. A vagina minőségének alapvető jele a tartós műanyag tok is, amely még a durvább játékokat is kibírja.

Egy kis adó az ilyen izgalmas élményekért az igényesebb karbantartás. Szerencsére csak néhány percet vesz igénybe, és a jutalma az lesz, hogy Elsa szépen illatozva és tisztán vár Önre a szekrényben. Készen állva a következő vadulásra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Elsa Jean Tasty vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem