Betöltés...

Velvet Trio gésagolyók

Ár: 4.970 Ft

Ha azon gondolkodik, meddig mehet el a medencefenék izomzatának erősítésekor, van egy tippünk. A Velvet Trio hármas gésagolyók, amelyek három golyó koncepciójával nyűgöztek le minket. Ezek kitöltik az egész hüvelyt, és intenzíven bevonják a medencefenék izmait az edzésbe. A tripla golyókat azoknak a nőknek ajánljuk, akiknek már van otthon néhány klasszikus gésagolyójuk. A kezdő vagy nagyon szűk nőknek gondot okozhat a tripla golyók viselése, mert nem tartják meg őket.

Az ABS műanyag jól átadja a rezgéseket a golyók kerülete körül. A rezgések ezért erősebbek, és jobban növelik a hüvely falak vérbőségét. Szilikon felülettel kombinálva a Velvet Trio gésagolyók hipoallergén és tartós erotikus segédeszközzé válnak, amely sima és puha felülettel örvendezteti meg.

A Velvet Trio teljesen vízálló gésagolyók jól bírják a forró fürdőt a pezsgőfürdőben vagy egy jges fürdőt a hideg tóban. Önön múlik, hogy hol akarja felszabadítani az orgazmus cunamit.

A csendes rezgéseknek köszönhetően a Velvet Trio golyókkal bevásárolhat, iskolába vagy hegyi túrákra indulhat. Senkinek nem lesz fogalma vibráló titkáról.

Sajnos a hármas gésagolyók nem szokványos és hatékony kialakítása nem mindenkinek való. A kezdőket vagy a szülés előtti nőket inkább zavarnák, mint kielégítenék. De ne aggódjon, kezdőknek egy sor más gésagolyót kínálunk, amelyekkel játékos élmények rengetegét élhetik át partnerével együtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Velvet Trio gésagolyók" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem