Betöltés...

XXL Gésagolyók Purple Giants

Ár: 6.520 Ft

Kíváncsiak voltunk, meddig jutunk el a medencefenék erősítésében , ezért kipróbáltuk a nagyobb méretű, erősebb rezgésű Vénusz golyókat. Gondos tesztelés után Vénusz golyókat is beiktattunk a kínálatba XXL Purple Giants. Átlagon felüli méretük maximális feltöltődést tesz lehetővé a tapasztalt nők számára, és a hüvelyfalakra és a G-pontra nehezedő nagyobb nyomásnak köszönhetően még kellemesebb élményt nyújt. Edzett hüvelyizmokkal a nők szex közben is intenzíven szorítják partnerük péniszét, és így felejthetetlen élményekben részesítik őt.

Az egészséges medencefenék a jobb szex mellett számos más előnnyel is jár a nők számára, mert megakadályozza például az inkontinenciát (vizeletszivárgást). Sok újdonsült anyát és menopauzában lévő idősebb hölgyet kínoz, akiknél ezek az izmok az életkor miatt ellazulnak. A hüvelyi izmok rendszeres erősítése hatékony megelőzés a prolapsusok (a méh, hólyag és végbélnyílás) ellen is, segíti a méh regenerálódását nőgyógyászati műtétek után és megszünteti a rossz testtartással járó hátfájást.

A szerszám XXL-es mérete tiszteletet ébreszt, ugyanakkor nagy előnyt is jelent. Azok a kezdők, akik még nem szültek és szilárd medencefenékkel rendelkeznek, próbálják ki a kisebb Vénusz golyókat. Éppen ellenkezőleg, a laza medenceizmokkal rendelkező nők, akik már szültek , vagy szeretnek például extrém öklözést végezni, értékelni fogják a nagyvonalú, 4,5 cm -es átmérőjüket és a nagyobb, 200 grammos súlyukat . Nagyobb méretüknek köszönhetően a golyók sem csúsznak ki olyan könnyen a hüvelyből , így a hölgyek nem veszítik el őket valahol séta vagy munkába menet közben.

A készülék anatómiai formájú , így könnyen beilleszthető egy nő ölébe. A jobb siklás érdekében javasoljuk a Vénusz golyók bekenését egy csepp vízbázisú síkosítóval . Tesztelőink nagyra értékelték az erős, rugalmas pántot is, amely megkönnyítette számukra a játék kihúzását az ölükből.

A prémium szilikon anyag minőségével, bársonyos puhaságával és nem porózus felületével fog elkápráztatni. A szilikon nem köti meg a szagokat és nem okoz allergiás reakciókat . Ezért gyakran használják az egészségügyben.

Love Balls XXL Purple Giants erős és halk rezgésekkel is meglep. Az erőteljes vibrációt két fémsúly biztosítja, melyek minden golyó belsejében megtalálhatók. Ezen a modellen ne keresse a vezérlőpanelt, mivel a rezgés mechanikusan jön létre. Ezért ez attól függ, hogy a nő mennyit és milyen gyorsan mozog . Gyakran meghívjuk a labdákat egy reggeli futásra, amely után a hüvely gyönyörűen vérfoltos és készen áll a szexre.

Kiemeljük a vízálló kezelést is, melynek köszönhetően a behelyezett labdákkal rendelkező nőknek nem kell megtagadniuk maguktól a lazító fürdőzést vagy a rendszeres úszóedzést a medencében. A készülék vízállósága is kéz a kézben jár az egyszerű karbantartással. Csak habosítsa fel megfelelően a golyókat, és öblítse le folyó víz alatt.

Kicsit bosszant minket, hogy az XXL-es Vénusz golyók nem teljesen kezdőknek valók. De találhatsz kínálatunkban könnyebb, szűkebb átmérőjű darabokat is.

Összehasonlítás más modellekkel:


Rezgés intenzitása: 3/3 (legjobb)
Zajszint: 3/3 (legjobb)
Anyaga 3/3 (legjobb)
Karbantartás: 3/3 (legjobb)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "XXL Gésagolyók Purple Giants" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem