Betöltés...

Fleshlight Janice Griffith Eden vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Fleshlight Janice Griffith Eden vagina hűen utánozza a gyönyörű mulatt vaginamásolatát, így lenyűgöz minden fleshlight pornószínésznő kiadás gyűjtőt. A játék a félénk kezdőknek és a tapasztalt alfáknak egyaránt tetszeni fog. Annak ellenére, hogy rengeteg maszturbátor haladt át a kezeink között, a Fleshlight márka az egyik piacvezető a kategóriájában.

A selymes Superskin anyag puhaságával az emberi bőrt idézi. Felmelegítés után a belső hüvely tökéletesen vezeti a hőt és sokáig képes megtartani azt, így az urak úgy élvezik a kényeztetést, mint a kedvesük karjaiban.

A kiváló minőségű műanyagból készült, masszív tok még az erős behatásoknak is ellenáll, így a vaginával igazi vadulást élhet át. Alsó részében egy forgószelepet talál, melynek köszönhetően ízlése szerint szabályozhatja a vákuum intenzitását. A fleshlight óriási zseblámpa formájú, nem kelt feltűnő benyomást, ezért csomagolja be a bőröndbe vagy kézipoggyászba, például az üzleti útra.

A változatos, négyzónás belső szerkezet kiszívja a hímvesszőt az utolsó csepp spermiumig. A vaginába kerülve hét sor kis golyó kényezteti a makkot és a kantárt. A második kamra úgy markolja a péniszt, mint egy szűk anális, nagyobb, puha kockákkal. A harmadik zóna finom, körkörös szerkezete gyengéden elnyeli a férfi büszkeségét, és orális szexre emlékezteti a férfiakat. A kéjes kínzást a hüvely utolsó része zárja, nagy golyókkal.

A vagina teljesen vízálló, ezért elkíséri Önt a vízzel teli fürdőbe. Élvezze a pikáns pillanatokat a fürdőszobában egyedül vagy partnerével. És mivel a fleshlight életnagyságú, élvezni fogja a képzeletbeli svéd hármas érzéseit.

A Fleshlight nagyra értékeli termékei minőségét. Ezért ennek a szépségnek a megvásárlásakor egy kicsit mélyebbre kell nyúlnia a zsebébe. De tudjuk, hogy egy hűséges barátnő, akinek soha nem fáj a feje, ennyit megér.

Még egy kisebb hátrányt látunk az igényesebb karbantartásban, de kis gyakorlással pár perc alatt elintézhető az egész.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Janice Griffith Eden vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem