Betöltés...

Rebel análdugó prosztatamasszázshoz (12 cm)

Ár: 7.035 Ft

A remek átmérőjű Rebel análdugó az alacsonyabb árkategóriába tartozik, de minősége és teljesítménye a kínálatunkban szereplő drágább modellek nyomába ér. Az ívelt hegyet úgy alakították ki, hogy tökéletesen célozza meg közvetlenül a prosztatát, miközben az érzékeny gátat is izgatja. A könnyen kezelhető vibrációs patron, erős rezgésintenzitással, megbízhatóan rezegteti az egész análdugót. A rezgéseket egészen a herékig éreztük, és ezt nem minden análdugó esetében tapasztaljuk a prosztata izgatása alatt.

A prosztata, amely körülbelül gesztenye nagyságú, a jelentős férfi erogén zónák közé tartozik. A P-pont stimulálása elősegíti a szilárdabb erekciót, de a férfiak számára jelentős egészségügyi előnyökkel jár. A prosztata masszírozása során a felesleges magfolyadék felszabadul az ejakulációs csatornákból, és ezáltal csökkenti a húgycsőre nehezedő nyomást. Az urak így elkerülhetik például a fájdalmas és gyakori vizeletürítést nappal és éjszaka, vagy a nem kívánt vizeletszivárgást.

Az anatómiailag kialakított análdugó kiválóan rugalmas, síkosítás után könnyen behelyezhető. A behelyező rész közepén található, duci kiemelkedés segít a vibrátor fenékben tartásában. A külső kar végén kiemelkedő tüskéket talál, amelyek izgatják a perineumot.

Már az első simogatás után beleszeret a bársonyosan puha szilikon anyagba, amelyet finom poliuretán réteg (PU) von be. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran találkozunk vele az egészségügyben.

A kicsi, de csendes vibrációs patron ereje az egyetlen intenzitású, erőteljes rezgéssel lenyűgözött minket. A tapasztalt ínyencek, akiket már semmi sem lep meg, is erős és gyors orgazmust érhetnek el vele. Miután eltávolította a vibrációs patront a dugóból, zsebvibrátorként is használhatja a csikló vagy esetleg a mellbimbók stimulálására. Azt tapasztaltuk, hogy a segédeszköz behelyezése után a rezgések bekapcsolása nélkül is kellemes nyomást gyakorol a prosztatára. De amikor az urak bekapcsolják a vibrációs patront, az elragadó eksztázis érzése többszörösére megsokszorozódik. A játék három darab LR44 típusú gombelemmel működik, melyeket az elemtartóba helyezve találhat.

A közepesen vízálló felületnek köszönhetően a játék könnyen tisztán tartható. Ha pedig kihúzza a vibrációs patront a segédeszközből, élvezheti a prosztata elragadó stimulációját még a fürdőben vagy a zuhany alatt is. Patron nélkül az análdugó teljesen vízálló.

El vagyunk ragadtatva az análdugótól. Csak azt kritizálnánk, amiért játék közben kicsúszhat néhány férfi fenekéből. A férfiaknak csak a helyes végbélizmokat kell megmozgatniuk, és a játék szépen a helyén marad.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rebel análdugó prosztatamasszázshoz (12 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem