Betöltés...

Tapadókorongos dildó Soft Boy (22,5 cm)

Ár: 16.690 Ft

Átlagon felüli méreteivel a Dildo Soft Boy kiegészíti az élvezet fiókját minden olyan ínyence számára, aki az elülső vagy a hátsó lyuk nagy betömődésétől szenved. Az eszköz kellemesebbé teszi a maszturbációt és felpezsdíti a játékot partnerével , mert a széles tapadókorong sima felületeken is jól tartja magát. Így élvezheti a szerepváltást vagy a képzeletbeli svéd triót.

A kisebb makk könnyen becsúszik a hüvelybe vagy a fenékbe, így könnyebben megtalálhatja a G-pontot és a prosztatát. És mivel a vibrátornak nincsenek heréi, teljes méretét és használható hosszát teljes mértékben élvezheti.

Már első érintésre beleszerettünk a minőségi TPE/TPR anyagba , mert az emberi bőrre hasonlít. Ezenkívül a készülék játék közben gyorsan testhőmérsékletre melegszik fel, és úgy simogatja meg az intim részeit, mint egy élő pénisz .

A vízszigetelés gondoskodik arról, hogy a vibrátorral a fürdőszobában vagy például egy wellness-üdülésen tudjon csücsülni. Vidd magaddal a pezsgőfürdőbe, és kényeztesd magad orgazmussal és féled melegével.

A Soft Boy vibrátor kicsit igényesebben fog visszatartani, mert a finom TRE / TPR anyagnak rendszeres adag púderre van szüksége az akció után, akárcsak a férfi maszturbátoroknál, de megfelelő ápolás mellett a puha tested élvezni fogja. hosszú idő.

Ezt az óriást haladóbb lövészeknek ajánljuk. A kezdőknek ezért érdemes kisebb készüléket keresniük.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tapadókorongos dildó Soft Boy (22,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem