Betöltés...

Hűsítő fisting gél Fist Cold Touch (200 ml)

Ár: 7.345 Ft

Kipróbáltunk több menő fisting kenőcsöt, de ezek közül néhány nagyon intenzíven hűtött, és meglehetősen kényelmetlennek tűnt számunkra. Másoknál sok pufferanyag volt, és ez a nyálkahártya jelentős zsibbadásához vezetett. A Gel Fist Cold Touch minden elvárásunknak megfelelt. A szegfűszeg tartalmának köszönhetően gyengéden hűti és enyhén zsibbadja az análist , így kellemesen ellazítja játék közben.

A kenőanyagban lévő csillapító komponensek azonban nem pusztítják el teljesen az intim részeket , így az öklözésnél továbbra is te leszel a helyzet ura. Ezt különösen a kezdő gyalogosok fogják értékelni, akik még nem tudják, merre indulhatnak öklözés közben, és minden mozdulatot ujjukkal vagy vibrátorral kell érzékelniük. A kisebb csomag kiegészíti a kezdők és alkalmi ökölvívók kollekcióját, és akár vaginális vagy anális szex közben is nyúlhatsz hozzá.

A hüvely vagy a segg maximális feltöltése, az úgynevezett ökölhúzás az egyik szélsőséges szexuális gyakorlat, amelynek során az egész kezet fokozatosan beillesztik az intim részekbe. A kellemes teltségérzetet az úgynevezett sekélyes (a kéz behelyezése a csukló mentén) vagy a mély ökölhúzás (a kéz beszúrása az alkarig) során fogja átélni. Ez a gyakorlat alapos és hosszú előkészületet igényel, ezért ne siessen el semmit, és adjon magának vagy a másik felének elegendő időt a kikapcsolódásra és az érzéseinek megbeszélésére a játék során. Öklözéskor mindig vágja le a körmét, és használjon latex kesztyűt, hogy biztosítsa a higiéniát, és megvédje a végbélnyílást vagy a hüvelyt a baktériumoktól. Kerüld az alkoholt is. Eltompítja az érzékeket, így sérülések keletkezhetnek.

A víz és szilikon arányú hibrid alap tökéletesen siklik és gyakorlatilag nem szárad ki a játékok során. A gél nem tartalmaz olajokat vagy zsírokat, gyengéd összetétele nem okoz allergiás reakciókat a bőrön .

Imádni fogja A gél selymesen sima állagát. Szeretjük, ha a síkosító nem ragad, nem fogy ki a kezéből vagy az erotikus segédanyagokból. A fisting zselék koncentráltabbak, mint a klasszikus síkosító zselék, így játék közben csak kis mennyiségre van szükséged. Kombinálhatod más fisting zselével is. A gél mentésekor soha ne takarítsunk meg, és ha szükséges, folyamatosan kenjük be a fenéket, mert nem rendelkezik önkenő képességgel. Minél több gélt használ, annál mélyebbre jut a kezével vagy a szerszámmal.

Szilikontartalmának köszönhetően a Fist Cold Touch síkosító gél jól csúszik, és nem mosódik ki olyan gyorsan, mint a vízbázisú síkosítók . Ezért élvezze a maximális kihasználtságot, például zuhanyozás közben.

És mivel a hibrid alap nem teszi tönkre a latex óvszert vagy a puha PVC és TPE/TPR anyagokat , vigye el kedvenc vibrátorát önkielégítéshez vagy partnerjátékokhoz. A tapadókorongosak ideálisak, mert a játékon ülve a saját tested súlyát használod. Ne hajtsa le a fejét, ha az öklözés során először nem tudja behelyezni a teljes szerszámot vagy kezét. Az anális és a vagina jól rugaszkodik, és az őszinte edzés során nyúlik és alkalmazkodik a vibrátorok és öklök méretéhez. A játékok után visszaállnak eredeti méretükre.

A gél nem illatosított és nem tesztelt állatokon, így egyetlen állat sem szenvedett szenvedést a gyártás során.

A praktikus adagolóval ellátott tubust értékelni fogják azok a játékosok és alkalmi öklözők, akik a pontos gél adagolást részesítik előnyben öklözés vagy a klasszikus vaginális és anális szex során.

Semmi sem tökéletes, így a Fist Cold Touch gélen is találsz néhány apróbb hibát. Sajnos a magasabb ártól eltekintve szilikon játékokkal nem kombinálható, mert a hibrid alap maratja a felületüket. Kínálatunkban viszont rengeteg ökölhúzásra tervezett XXL-es segédeszközt találsz, melyek nem bánják a szilikon összetételt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hűsítő fisting gél Fist Cold Touch (200 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem