Betöltés...

Darling vibrációs pillangó

Ár: 27.715 Ft

Szeretjük használni a vibrációs pillangókat partneri és szóló játékhoz, de nem mindig vagyunk elégedettek a formával, a funkcióval vagy az illeszkedéssel. Több tucat modell kimerítő tesztelése után végül a Darling vibráló pillangót választottuk be a kínálatunkba, távirányítóval és ívelt, bordázott pénisszel a G-pont stimulációhoz. A gyengéd, csiklót stimuláló kiemelkedés kellemesen masszíroz pontosan ott, ahol kell. Ennek köszönhetően a Darling minden olyan nő kedvenc eszközévé válik, aki szereti a kettős stimulációt.

A vibrációs pillangó szilikonból készül, amely hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, és nem porózus anyagnak minősül. Az évek során tesztelőink legkedveltebb anyagává vált az összes szexjáték között.

Az erős rezgések növelik a medencefenék vérbőségét, amitől az érzékenyebbé válik. Ezért a nők érezni fogják a rezgések intenzitásának minden változását. Könnyedén változtathatja igényei szerint, 12 vibrációs program közül választhat.

Tetszik nekünk az egyszerű, egygombos vezérlés a pillangó hátulján és a távirányítón.

A teljesen vízálló kezeléssel is elégedettek voltunk. Ezért élveztük a relaxációs fürdőt pihentető orgazmussal. Ráadásul a titkunk nem csak a tömbház fürdőszobájában maradt rejtve, hanem a munkahelyen is. Kipróbáltuk, hogy még egy csendes irodában sem vett észre senki semmit.

Manapság az USB töltés szabvány. Nem kell állandóan több tucat ceruzaelemet magával hordania, ami megterhelné zsebeit és pénztárcáját.

Hátrányként értékeljük, hogy a Darling vibrációs pillangónak nincs pántja. A megerősített medencefenékkel rendelkező nők ezt nem bánják. És ha mégis, csak vegyen fel bugyit, ami megtartja a pillangót.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Darling vibrációs pillangó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem