Betöltés...

Tiffany Dream vibrátor klitoriszkarral (20,5 cm)

Ár: 38.820 Ft

Számtalan csiklókaros vibrátor ment át a kezeink között. De néhányan közülük, a Tiffany Dream vibrátorhoz hasonlóan, bejutottak üzletünkbe. Minden vaginális orgazmus kedvelőjének tetszeni fog, mert a vibrátor hegyében található innovatív lüktető gyengéden és hatékonyan masszírozza a G-pontot, ezért a vibrátort különösen azok a nők fogják szeretni, akik nem keresik az erős vibrációt, mert az érzésteleníti őket. A vibrátor intenzív lüktetéssel ügyesen perfundálja a hüvely falát, így növeli a G-pont izgatására való érzékenységet. A hegyben található 10 vibrációs program csak hab a tortán.

Az ergonómikusan hajlított és szélesített hegy tökéletesen kitölt, és pompásan illeszkedik oda, ahová kell. Ily módon kifejezetten stimulálja a G-pontot, amely megkapja a vibrátor dobogó szívének töltését.

A kiváló minőségű szilikon anyag puha felületével fogja elkápráztatni. Élvezni fogja, ahogy felfedezi a női test legérzékenyebb részeinek izgatásával járó titokzatos gyönyörérzetet.

A csiklóstimuláció szerelmesei elégedettek lesznek a kar erős rezgésével, ami 10 vibrációs programból álló terhelést biztosít a csiklónak. Vele fokozatosan felkapaszkodnak a viharos vulkán legtetejére, amely orgazmusos földrengés kíséretében robban fel.

A teljesen vízálló kezelésnek és a csendes kialakításnak köszönhetően használhatja a Tiffany Dream vibrátort a fürdőkádban vagy az uszoda zuhanyzóibanis. Amennyiben nem tartozik azon operaénekesek közé, akik orgazmusukkor ódákat zengnek az örömről, akkor senki sem fogja meghallani.

Nagyra értékeljük a környezetbarát USB-töltést, amely megakadályozza, hogy a természetet elárasszák a lemerült elemek halmai. Ezenkívül az elemeken megspórolt pénzt egy további játék vásárlására fordíthatja.

A végén nem marad más hátra, mint valami szépséghibát találni a vibrátoron. Kicsit sajnáljuk, hogy a Tiffany Dream nem vibrál a teljes hosszában, hanem csak a csiklókarban. Tetszene nekünk, ha a vibrátor hegyében is bekapcsolhatnánk a vibrációt, ahol a lüktető található. De megértjük, hogy a G-pont pulzálása az, ami a Tiffany Dream vibrátort egy rendkívüli modellé teszi, amely új élményeket hoz magával. A lüktetővel azonban legyen óvatos. Meglehetősen törékenynek találtuk, és ha keményebben kezeli, eltörik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tiffany Dream vibrátor klitoriszkarral (20,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem