Betöltés...

Kitty élethű műbaba (rendelésre 2-3 nap)

Ár: 654.140 Ft

A valósághű Kitty baba minden igényes férfinak tetszeni fog, aki nem elégszik meg a hagyományos művaginával és a maszturbátorral. A vad Kittyvel úgy élheti át a szexet, mint egy igazi nővel.

168 cm magas és 38 kg súlyú Kitty úgy néz ki, mint egy szomszéd lány. A valósághű kialakítást a kiváló minőségű TPE anyag erősíti, Fanta Flesh bevonattal, amely olyan puha és selymes tapintású, mint az emberi bőr. Jól vezeti a hőt is, így ha ezzel a szőke szépséggel ágyba búj, nemcsak a saját vágyának és izgalmának melegét fogja érezni, hanem a kellemes, élőszerű meleget is.

A strapabíró fémkonstrukció rugalmas ízületekkel lehetővé teszi, hogy a babát úgy helyezze el, hogy állva, a kanapén vagy az ágyban élvezhesse vele a szexet, méghozzá bármilyen pózban, ami eszébe jut. A kedvelt kutya vagy misszionárius póz nem jelent problémát Kittynek. Három teljesen működőképes nyílásával (száj, vagina, anális) minden kívánságát teljesíti. Szuper partnernek is alkalmas hármasban. Elegendő egy dildót nyomni a szájába, és amíg az urak kiélvezik keskeny hüvelyének feszes szorítását, addig a hölgyek az arcán élhetik ki magukat.

Szeretjük a kidolgozott részleteket, amelyek élettel telivé teszik a babát. A szexi zöld szemek, a gyönyörű szőke haj, a hosszú szempillák, a szilárd körmök, a kiálló mellbimbók, a kulcscsontok és a hasizmok valódinak tűnnek, és egyedi megjelenést kölcsönöznek a babának.

A csomag kiegészítők széles választékát is tartalmazza, amelyek között például tartalék körmöket, USB fűtőfejet vagy fehér hálóinget talál.

Sajnos, ez a ilyen kifinomult, valósághű társ sokkal többe kerül, mint bármely más maszturbációs játék. De így is spórolhat Kittyvel egy igazi partnerhez képest. Ennél a szépségnél azonban csak előre utalást fogadunk el, és hogy minél egyszerűbbé tegyük a csomag kézbesítését az Ön számára, az Intime fuvarozóval szállítjuk ki, aki szívesen házhoz szállítja új szerelempapnőjét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kitty élethű műbaba (rendelésre 2-3 nap)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem