Betöltés...

Beast hám bilinccsel

Ár: 21.670 Ft

Imádjuk a dizájnos és a funkcionális segédeszközöket. A Beast hám bilinccsel nagyszerű játék azoknak a BDSM kezdőknek, akik a kötözés bűvöletébe estek, de még nem rendelkeznek kellő tapasztalattal. A párnázott nyakörv a bilinccsel együtt korlátozza az engedelmes partner szabadságát. A megbilincselt kezeket a karabinerrel a hát mögött vagy a mellkason rögzítheti a hámhoz. A képzeletnek nincs határa.

A heveder középső pántja köti össze a nyakörvet, a bilincset és az oldalsó pántokat, melyek csattal vannak a csípő körül rögzítve. Középen az öv mindkét oldalán három szem található a karabineres bilincs rögzítéséhez. Ezért maga döntheti el, hogy a mellkason vagy a háta mögött megbilincselt kezek tetszenek-e jobban.

A nyakörv és a bilincsek belső részének kellemes párnázottságának köszönhetően az engedelmes partner még egy csepp gyengédséget is élvezni fog a keményebben bánásmód ellenére. A csukló és a nyak úgy fogja érezni magát, mint egy vattapamacsban.

A BDSM játékok csábító hangulatát a dekoratív, piros mintás brokát hangsúlyozza, amely a bilincs és a nyakörv felső rétegét alkotja. A szövet fényes felülete luxusosan néz ki a testen. A heveder igény szerint beállítható úgy, hogy a kis hölgyeknek és a magas férfinak is megfeleljen.

Kis hátránya a tépőzár a bilincsen és a nyakörvön. Bár könnyen kezelhető, a hám beállítását is megkönnyíti, de idővel elhasználódhat. Ezáltal pedig elveszíti az erejét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Beast hám bilinccsel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem