Betöltés...

Fantasy Cage erényöv análdugóval férfiaknak

Ár: 25.240 Ft

Nem volt könnyű olyan kényelmes erényövet találni, amelyet a férfiak egész nap gond nélkül viselhetnének. Végül a tesztelők segítettek a keresésben, és kiválasztottak nekünk egy tisztasági övet Fantasy Cage anális csatlakozóval. A ketrec kényelme és funkcionalitása mögött a szilikon anyag áll. A makacs péniszhez is alkalmazkodik. Éppen ezért ezt a kalitkát kezdőknek ajánljuk, akik most kezdik el játszani a jófiúk szerepét. A Fantasy Cage anális csappal együtt elragadtatja a tapasztalt aláírókat , akik örömmel teljesítik dominánsuk kívánságait.

A ketrec anatómiai formája igyekszik minél egyszerűbbé tenni a felhelyezését, de ahogy a tesztelők elmondták – a felhelyezése sok gyakorlást igényel. A készüléket nem lehet felhelyezni erekció közben. Egy férfinak teljesen nyugodtnak kell lennie.

A Bársonyosan puha szilikonnak számos előnye van. Gyorsan felmelegszik és egy kicsit rugalmas is. Ezért lehetővé teszi a pénisz enyhe erekcióját.

A pénisz tövénél lévő Fémgyűrűt egyéni igényeknek megfelelően állíthatja be. A gyűrű csuklós és 3 lyukkal rendelkezik a meghúzáshoz vagy lazításhoz. A szégyentől eltekintve tehát a pénisz nem fog kicsúszni a ketrecből. Végül a szemtelen mének nem engedhetnek meg maguknak semmilyen kifogást arra, hogy ne viseljenek erényövet.

A hüvely végén talál egy lyukat , amelyet vizelésre használnak.

Egy fém zár két kulccsal jár. Érdekes kiegészítés a három eldobható műanyag zár , amelyek ugyanazon az elven működnek, mint a rögzítőhevederek.

A kisebb méretű anális fogas különösen azoknak a kezdőknek fog tetszeni, akik még csak most ismerkednek az anális stimulációval. A fogas szilikon zsinórral kapcsolódik a ketrechez, amelyet meghúzva könnyebben tapintható és húzható legyen. Tesztelőinknek tetszik a készülék letisztult kialakítása, ahol a fémgyűrűről akár a pöcökkel is levehető a zsinór, így enélkül is használható a ketrec. A csap eltávolításakor egy fém kötés látható, ami nem biztos, hogy mindenkinek kellemes. Óvatosabban kezelje az álmot, hogy elkerülje a sérüléseket.

Néhány percen belül elvégzi a karbantartást. A fémgyűrűről a teljes burkolat, beleértve a csapot is, eltávolítható. A tisztasági öv tisztításához elegendő meleg vízben leöblíteni. Egy trombita.

Sajnos a szilikon anyag miatt csak vizes bázisú síkosító zseléket használhat. Gyorsabban száradnak, ezért azt javasoljuk, hogy az anális dugót legfeljebb 2 órán keresztül tartsa bedugva. Hosszú idő után kényelmetlen lehet kihúzni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fantasy Cage erényöv análdugóval férfiaknak" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem