Betöltés...

Shunga Serenity masszázsolaj Monoi (240 ml)

Ár: 8.135 Ft

A Shunga Serenity Monoi luxus masszázsolaj a kínálatunk egyik régi kedvence. Elbűvölt minket a szigetvirágok édesen virágos, egzotikus illatával és csodálatosan folyékony és csúszós állagával, amely ideális az egész testre kiterjedő és erotikus masszázsokhoz. Az olaj vegán formulája nem ragad, nem tömíti el a pórusokat és maradék nélkül szívódik be a bőrbe. A 100%-ban természetes, hidegen sajtolt olajok egyedülálló keverékének köszönhetően a bőr mélyen táplált és hidratált marad.

A nagy, 240 ml-es kiszerelés 10-15 teljes testmasszázsra elegendő. Az olaj könnyen eloszlik és alig szárad ki, így remekül lehet vele dolgozni, miután a bőrre került. Az olajat a tényleges masszázs előtt felmelegítheted a kezedben emberi hőmérsékletűre, így nem fázik tőle a partnered. Vagy öntsön egy kis mennyiségű olajat egy tálba, és melegítse fel egy meleg fürdőben. Ez még élvezetesebbé teszi partnere számára az intim előjáték élményét. A kellemesen meleg olaj felmelegíti a merev izmokat, és a gyönyörű illattal együtt nemcsak a testet, hanem az elmét is ellazítja.

A masszázsolaj ellenállhatatlan illatát a Tiare (Gardenia tahitensis) virágai adják, amelyeket gyakran tahiti gardéniának is neveznek. A Tiare virágai Tahitin és a Csendes-óceán déli részén fekvő Francia Polinézia más szigetein őshonosak és jellegzetesek. A virágok illata gazdag, meleg és édes jegyeket egyesít egy csipetnyi trópusi mámorral. A monoi illata felébreszti a szexuális vágyat, mivel afrodiziákum, és nyugtató tulajdonságait testápolási termékek gyártásánál is használják.
Erős aromája miatt gyakran használják parfümök összetevőjeként is. Értékelni fogja a masszázsolajhosszú eltarthatóságát is.
Úgy tapasztaltuk, hogy felbontás után sokáig megőrzi gyönyörű illatát és folyékony állagát, és nem romlik meg a lejárati idő előtt, mint néhány olcsóbb masszázsolaj. A gyártó 100%-ban természetes,hidegen sajtolt olajokkal gazdagította az ápoló masszázsolaj formuláját , amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Ezek egyike a jótékony hatású avokádóolaj. Ezt már az azték idők óta használják lágyító és regeneráló tulajdonságai miatt, amelyek pozitív hatással vannak az emberi bőr egészségére. Az avokádóolaj a mandulaolajjal kombinálva, amelyet a masszázsolajban is megtalálsz, a terhességi csíkok ellen is megelőző hatású. Sőt, tanulmányok kimutatták, hogy a mandulaolaj segít enyhíteni a fejfájást, enyhíti a stresszt, és a sperma minőségére, a tesztoszteronra és a libidóra gyakorolt hatása miatt erős afrodiziákumnak is tartják. Mind a mandula-, mind az avokádóolaj ásványi anyagokkal (magnézium, kálium, kalcium, cink stb.) és vitaminokkal (A, E, K) is ellátja a bőrt.

A masszázsolaj egyéb összetevői közé tartozik a szőlőmagolaj. A szőlőmag magas E-vitamin-, B-vitamin- és ásványi anyagokat, például foszfort, káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz. A szőlőmagolaj erős antioxidáns, amely felveszi a harcot az öregedési folyamatot felgyorsító szabad gyökök által okozott bőrkárosodással. A pattanások elleni küzdelemben is hatékony. Ezenkívül a szőlőmagolaj más olajokhoz képest magas omega-6 savtartalmú.

Ezért intenzíven hidratálja a bőrt, könnyen felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet. Kiemeljük még a pekándióolajat, amelyet pekándió préselésével nyernek, és A- és E-vitamint tartalmaz. Ez a természetes olaj esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a bőr hidratáltságát azáltal, hogy védőgátat képeznek és megakadályozzák a nedvességvesztést. A pekándióolajat a száraz, repedezett vagy irritált bőr megnyugtatására is használják, és regeneráló tulajdonságairól ismert. A pekándióolajban található antioxidációs hatóanyag segít a ráncok elleni küzdelemben is. Ezért adják a pekándióolajat az öregedésgátló krémekhez.

Amit még értékelni fog a Shunga Serenity Monoi masszázsolajjal kapcsolatban, az a praktikus csavarható kupak, amely megakadályozza, hogy a flakon tartalma az ágyra vagy a táskájába fröccsenjen.

Tetszik az elegáns csomagolás is, amelynek érdekes címkéjét a japán művészeti alkotások ihlették. Úgy gondoljuk, hogy a masszázsolaj tökéletes luxusajándék születésnapra, Valentin-napra vagy évfordulóra.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva tartsa. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Serenity masszázsolaj Monoi (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem