Betöltés...

Kétvégű dildó Twinhead (47 cm)

Ár: 13.090 Ft

Szeretnéd egy jó macskával gyönyörködni a vadonban? A két makkos kétoldalas vibrátor olyan leszbikus és kalandvágyó párok elégedettségét fogja kielégíteni, akik változást keresnek a hálószobában, és szeretik a nagy beteljesülést. Élvezze az egymáshoz lökött izgalmas érzést, vagy töltse be mindkét lyukat egyszerre a szólójátékok során egy rugalmas vibrátorral.

Természetes testszínének köszönhetően a Twinhead kétoldalas vibrátor úgy néz ki, mint egy igazi pénisz . Ha megnézi a játék valósághű megjelenését és jellegzetes erezetét, a lehető legmesszebbre kell tolnia. A jól formázott makk kényelmesen becsúszik a hüvelybe vagy a fenékbe .

A minőségi PVC anyag jól tart a kézben és félbehajlítás után könnyen visszanyeri eredeti formáját. Tapasztalt tesztelőink játék közben vibrátoraikkal kitöltötték az elülső lyukakat, és közös lökésekkel élvezték az erős orgazmust.

A Twinhead vízálló felülettel rendelkezik, így csomagolja be egy bőröndbe, és élvezze az érzéki zuhanyozást vagy fürdőt a wellness-üdüléshez.

A két méretű segédeszköz a tapasztalt smárolóknak és a kezdőknek, akik még csak most ismerkednek az erotikus játékokkal.

Az USA-ból bevált Doc Johnson márka világszerte népszerű volt a vásárlók körében, és sok erotikus segédeszköz-szeretőnk is megtalálta az utat.

A ruhákról vagy lepedőkről származó szőrszálak rátapadhatnak a vibrátor finom anyagára, de egy kis tiszta víz kijavítja ezt a kis hiányosságot. A készülék átlagon felüli mérete miatt itt-ott találkozhatunk egy-egy miniatűr buborékkal vagy repedésekkel az anyagon, de ez az apróbb hiba a játékokra nincs hatással.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kétvégű dildó Twinhead (47 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem