Betöltés...

Tickle Tease csiklandozó

Ár: 6.235 Ft

Mivel elefántcsapatunkban mindenki szereti nem csak a szexet, hanem az előjátékot is változatossá tenni, ezért a Šimrátko Tickle Tease választottuk, ami olyan gyengéd , hogy a tavaszi szellő röpke érintéseként végigsimítja a bőrt. De légy óvatos. Ez a látszólag nem feltűnő játék nem mindenkinek való. Nem mindenki marad komoly arc, amikor csiklandoz. Néhány tesztelőnk néha majdnem halálra kuncogott, amikor tollat használt.

A puha toll kiválóan alkalmas előjátékhoz . Az erogén zónák bizsergése ellazítja a feszült izmokat, és jobban élvezheti a szexuális tevékenységek által kínált összes örömet.

Mindenki, aki szereti a gyengéd játékokat , szeretni fogja a hosszú csillogást. Ez annak ellenére van így, hogy a csiklandozást eredetileg kínzási technikaként használták .

Hosszúságának és szélességének köszönhetően a shimrat nagyobb területet foglal el. Lágy simogatása így sokkal intenzívebbé válik.

De hogy ne tévesszen össze a šimrátka szexuálisan kissé visszafogott előnyeivel, van egy tippünk. Használhatja testének és elméjének ellazítására is egy fárasztó nap után, amikor megfájdulnak a merev nyaki izmai vagy duzzadt lábai.

Az egyetlen dolog, ami miatt panaszkodnánk, az a magasabb ára . Másrészt nagyra értékeljük a minőségi kidolgozását , ami az árában is megmutatkozik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tickle Tease csiklandozó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem