Betöltés...

Shunga Irresistible masszázsolaj ázsiai gyümölcsök (240 ml)

Ár: 8.220 Ft

A Shunga Irresistible masszázsolaj az egyik régi kedvencünk, afrodiziákumként ható ázsiai gyümölcsillatával és kiváló csúszósságával, ami azt jelenti, hogy masszázs közben nem dörzsölődik le a bőrről. A vegán formulájú termék nem ragad, nem tömíti el a pórusokat és maradék nélkül szívódik be a bőrbe.

A hidegen sajtolt olajok egyedülálló keverékének köszönhetően a bőr táplált, mélyen hidratált és selymesen sima marad. A 240 ml-es nagy kiszerelés 10-15 teljes testmasszázsra elegendő. Az olajat a masszázs előttfelmelegítheted a kezedben emberi testhőmérsékletre. Vagy öntsön egy kis mennyiséget egy üvegtálba, és melegítse fel egy meleg fürdőben.

Az olajat nem fogja hidegnek érezni partnere bőrén, így kellemesebbé teszi a masszázs élményét. Amit szintén nagyra értékelünk a masszázsolajban, az ahosszú eltarthatósága, valamint az, hogy felbontás után is sokáig megőrzi kellemes illatát és folyékony állagát. Az olaj nem avasodik vagy romlik meg a lejárati idő előtt, mint néhány általunk kipróbált konkurens masszázsolaj.

A termék összetételében számos 100%-ban természetes olaj található, amelyek a hidegsajtolásnak köszönhetően nem veszítik el értékes tulajdonságaikat. Ez a kíméletes feldolgozási módszer viszont megőrzi a bőrbe való jobb felszívódást, illetve az antioxidánsok, például az A- és E-vitamin magasabb tartalmát.
Ezek érzékenyek a hőre, és a hidegsajtolás segít megőrizni az olaj magas tartalmát.Az édesmandulaolaj gazdag zsírsavakban, különösen olajsavban és linolsavban, amelyek segítenek mélyen hidratáltan tartani a bőrt. A nagy mennyiségű E-vitamin megvédi a bőrt a szabad gyökök károsodásától. Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően a mandulaolaj enyhíti a bőrirritációt és a gyulladást, ezért az érzékeny és problémás bőrűek gyakran nyúlnak hozzá.
A mandulaolaj azonban minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a száraz, zsíros és kombinált bőrt is. A kozmetikumokban nagyra értékelt olajok közé tartozik azavokádóolaj, amelyet már az azték idők óta használnak hidratáló és regeneráló tulajdonságai miatt. Az avokádóolaj a mandulaolajjal kombinálva a striák megelőzésére is szolgál. Mindkét olaj ásványi anyagokkal (magnézium, kálium, kalcium, cink stb.) és vitaminokkal (A, E, K) is ellátja a bőrt.

Apórsáfrányolaj, más néven sáfránymagolaj (Carthamus tinctorius) a mandulaolajhoz hasonlóan linolsavban gazdag. Ez az esszenciális zsírsav puhítja és hidratálja a bőrt, és erősíti a bőr természetes barrierjét. Ezenkívül segít szabályozni a faggyútermelést a zsíros bőrűeknél és a pattanásokra hajlamos bőrűeknél.

A sáfránymagolaj gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, így enyhíti a gyulladást és az irritációt az érzékeny és problémás bőrben. A Shunga Irresistible masszázsolaj további összetevői közé tartozik többek között aszőlőmagolaj. Ápolja a bőrt azáltal, hogy küzd a szabad gyökök által okozott bőrkárosodás ellen, amelyek felgyorsítják az öregedési folyamatot. A szőlőmag magas E-vitamin-, B-vitamin- és ásványi anyagokat, például foszfort, káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz. A szőlőmagolajnak más olajokhoz képest magas az omega-6 savtartalma is.

Ami szintén tetszik a masszázsolajban, az a praktikus, csuklós kupakkal ellátott üveg, amely megakadályozza, hogy az olaj véletlenül az ágyra vagy a padlóra folyjon .

És mivel a prémium kategóriás kanadai Shunga gyártó büszke termékeinek szép dizájnjára, az Irresistible masszázsolaj ízléses születésnapi vagy évfordulós ajándéknak is megfelel.


Az érdekes, japán grafikával ellátott címke eredetinek tűnik, és felkelti partnere figyelmét.Figyelmeztetés Tartsa a masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Irresistible masszázsolaj ázsiai gyümölcsök (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem