Betöltés...

XXL anál gyöngysor tapadókoronggal Xtreme Black (50,2 cm)

Ár: 28.065 Ft

Az Xtreme Black tapadókoronggal ellátott XXL anális labdák az óriás Xtreme anális vibrátorok családjába tartoznak. Ki fogja egészíteni a tapasztalt játékosok és kísérletezők játékgyűjteményét, akik keresik a módokat, hogy az anális szexet a következő szintre léphessék. A számozásnak köszönhetően nyomon követheti, milyen mélyre került a szerszám.

Az anális golyók intenzíven stimulálják az análisba való belépést, mert a szár és a labda átmérőjének váltakozása fokozza az érzéseket a játék behelyezésénél és eltávolításánál. Minden érzékszervünkkel élveztük az anális falakra nehezedő édes nyomást.

A kiváló minőségű, ftalátmentes PVC anyag tökéletesen rugózik, és már első érintésre beleszeret a puhaságába. Elviseljük a minőségi segédeszközöket, és szeretjük, ha az anális golyók kicsomagolás után semleges illatúak és nem kötik meg a szagokat.

Ha szereted a vízi játékokat, vigyél vízálló anális labdákat egy fürdőkádba vagy privát pezsgőfürdőbe. Kellemesen ellazul a vízben, és felkészíti magát vagy felét egy mély anális behatolásra.

A széles tapadókorong minden sík felülethez tapad és biztonságosan a helyén marad. Szabad kezével megsimogathatja a péniszét, heréjét, mellbimbóját vagy csiklóját.

Az Xtreme Black tapadókoronggal ellátott XXL anális golyók rugalmasan használhatók, és a fenék és a prosztata mellett a hüvely irritálására is kiválóan alkalmasak. A hölgyek élvezni fogják az elülső lyuk és a G-pont intenzív stimulációját.

A készülék remek formát és puha anyagot kapott, de azt tapasztaltuk, hogy maszturbáció közben nehezebb a golyókat mélyebbre szúrni a szamárba. Tesztelőink ezért főleg a partnerjátékok során élvezik őket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "XXL anál gyöngysor tapadókoronggal Xtreme Black (50,2 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem