Betöltés...

XXL anál dildó tapadókoronggal Xtreme Realistic (50,8 cm)

Ár: 27.965 Ft

Egy másik extrém játék haladó játékosoknak az XXL Anal Dildo Xtreme Realistic tapadókoronggal. A készülék teste maximálisan megfeszíti a fenekét, de nincs olyan erős szerkezete, mint az Xtreme kiadás többi dildójának. Tökéletesen felkészíti az análist a további stimulációra maszturbáció vagy partnerrel való játék közben.

A vibrátor formájában és erezetében egy péniszre hasonlít. Különösen a valósághű segédeszközök szerelmeseit fogja kielégíteni. A kenőanyaggal történő kenés után a jellegzetes makk vajként csúszik a fenékbe. A játékkal mindkét lyukat stimuláljuk. Ezért tudjuk, hogy mindkét partner megéri a pénzét.

A rugalmas PVC-anyagot különféle formákba hajlíthatja, így jobban irritálhatja az análist vagy a prosztatát. Játékok százai jártak a kezünkben, és azt tapasztaltuk, hogy a vibrátornak kellemes illata van kicsomagolva.

A vízálló kezelésnek köszönhetően élvezheti az orgazmust az Xtreme Realistic vibrátorral, például egy vízzel teli pezsgőfürdőben vagy fürdőkádban. A készülék megbízható tapadókorongot is kapott, amely minden sík felületen körmökkel tartja a fogakat. A vibrátorra szerelés mindig felejthetetlen élmény lesz számodra.

Mindennek megvannak az előnyei és hátrányai, és ez a fenséges jóképű férfi sem különbözik egymástól. Méretéből adódóan az Xtreme Realistic vibrátor nem ajánlott kezdőknek, akiknek nincs sok tapasztalatuk a fenék nyújtásában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "XXL anál dildó tapadókoronggal Xtreme Realistic (50,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem