Betöltés...

XXL anál dildó tapadókoronggal Xtreme Spiral (50,8 cm)

Ár: 24.930 Ft

Az Xtreme Spiral tapadókoronggal ellátott anális vibrátor a mély anális tömés haladó szerelmeseinek fog tetszeni, akik különböző méretű és formájú készülékekkel rendelkeznek tapasztalattal, és más korlátokat szeretnének áttörni. A játék XXL-es méretei egyszerre ébresztenek tiszteletet és kíváncsiságot, és megfűszerezik a szóló-, partner- vagy BDSM-játékokat .

A jellegzetes bordák intenzíven irritálnak, és minden alkalommal érezni fogod őket, amikor a vibrátor ide-oda mozog. Tesztelőink az eszközt használják az első és hátsó lyukak kitöltésére. Mindkét változat minden alkalommal más-más érzést kelt.

Beleszeret a rugalmas PVC anyagba. Az Xtreme Spiral vibrátort különféle formákra rögzítheti, és megtalálhatja a legjobb szöget a fenék vagy a prosztata stimulálásához. Tűrjük a minőségi, minősített játékokat, és szeretjük, ha a vibrátor nem érzi magát kényelmetlenül, ahogy az egyes olcsóbb modelleknél.

A vízálló kezelésnek köszönhetően a fürdőszobában is élvezheti az orgazmust. A szilárd tapadókorong minden sík felületen megállja a helyét, ezért rögzítse a csempéhez vagy a kád széléhez, és egyszerre kényeztesse magát a végbélnyílás mélyre kiterjedésével és egy vízcseppekkel végzett masszázzsal. Szabad kezeddel ugrathatod péniszedet vagy csiklóját.

Egyértelmű számunkra, hogy ennek a macskának a mérete nem mindenkinek való, így a kezdőknek érdemes más modellt keresniük a kínálatunkból. Egy extrém vibrátor megszerzéséhez a megszokottnál kicsit mélyebben is belenyúlhatsz a pénztárcádba, de a minőségi kidolgozásért és az intenzív stimulációért érdemes befizetni néhány plusz kacsát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "XXL anál dildó tapadókoronggal Xtreme Spiral (50,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem