Betöltés...

Fun Factory Manta párvibrátor, zöld

Ár: 31.110 Ft

A páros vibrátort a közkedvelt Fun Factory márkától megszerettük a multifunkciós használatának köszönhetően. Pompásan élénkíti a szexet és a maszturbációt, ami alatt kényezteti a férfiak makkját vagy a péniszük tövét 12 vibrációs programmal. A motor csendes üzemmódját a teljesen vízálló kivitelezéssel együtt értékelni fogja az otthoni játszadozások alatt és a nyaraláson is. A Stag–Beetle versenytárs modell viszont kompaktabb méretekkel rendelkezik, aminek köszönhetően jobban kezelhető minden pózban. A játék teljesen szilikon felületén keresztül intenzíven továbbítódik az erős vibráció 5 vibrációs és 5 pulzáló módban. A feleakkora ár már csak hab a tortán.

A nagyszerű ergonomikus forma, amelybe minden büszkeség belefér, tiszteletet érdemel. A kisebb vagy nagyobb méretekkel rendelkező urak minden kétséget kiverhetnek a fejükből, és mehetnek szórakozni.

Csapatunkat elragadta az anyag. Bele fog szeretni a szuper puha szilikon anyagba, ami szó szerint simogatja a bőrt.

A vibráció kész csoda. El fog olvadni az isteni 12 vibrációs programtól, amelyek felkavarják a vért az ereiben. Elefántföldön szeretjük a döbörgő, erős vibrációt. Segítségével egy kicsit könnyebb elérni az orgazmust. És különösen az az orgazmus érzés, amit ad… egyszerűen felbecsülhetetlen. Ki fogja ütni az endorfin adag.

Nagyra értékeljük a vibrátor teljes vízállóságát. Szeretjük azokat a segédeszközöket, amelyekkel vad vízi játékokat lehet átélni. Szóval álljon a zuhany alá, és élvezze a vibráló testén átfolyó vízsugarakat, mert még egy könnyű, legördülő vízcsepp is édes csapást okoz a péniszen vagy a csiklón a Manta használata után.

Tesztelőink dicsérték a vibrátor csendes működését. Ennek köszönhetően tesztelőink például közvetlenül az alvó férjük mellett izgatták a csiklójukat anélkül, hogy felébresztették volna őt. És az urak? Ők viszont nem tudják elfelejteni a blow jobot az öltözőben a Mantával.

A Fun Factory játékoknál megszokott a Click & Charge töltéssel és zárprogrammal rendelkező vibrátor. Szóval bon voyage, és kalandra fel.

Azonban, hogy ne csak dicsérjük a párvibrátort, azt is el kell mondanunk, hogy fájlaljuk a magasabb árát. A Fun Factory hivatalos forgalmazója azonban be merte vállalni ezt, mert a német termékminőségre támaszkodik.

Pacemakerrel rendelkező személyek ne használják az eszközt. A Manta vibrátor mágneses motorja károsíthatja azt.

Mi mindent csinálhat a Mantával?

A Manta rendhagyó formájának alapos oka van. A Manta nyelvei ergonomikusan vannak kialakítva úgy, hogy vibráló gyűrűt hozzanak létre a pénisz körül, amely intenzív rezgéseket továbbít a pénisz teljes hosszában. Ezért a Manta alkalmas partnernek egy hármasban, ahol a nő lovagló pozícióban ül a párján, a Mantával pedig izgatja a partner péniszének tövét vagy a heréit. Az erős vibráció a hímvessző teljes hosszában áramlik és átkerül a hüvely falaira is, ezáltal a nő ugyanazt az izgatást érzi, mint egy vibrátorral.

Tesztelőink azonban meg voltak győződve arról, hogy a Manta a blow job során nyújtja a legjobb szolgálatot. Csak próbálja meg velünk elképzelni. A nő tenyerében a herék, a pénisz tövénél vibráló Manta és a makk körül köröző nyelv. Nagyobb gyönyör nem létezik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Manta párvibrátor, zöld" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem