Betöltés...

ERCO Caterpillar vicces óvszer

Ár: 1.460 Ft

Egy játékos, hernyó alakú óvszer felpezsdíti erotikus előjátékát, és a megállíthatatlan kacagásnak köszönhetően több tíz nappal meghosszabbítja az életét. A hernyó szépen díszíti a péniszt , de magára a szexre nem alkalmas. Nem ragaszkodik olyan erősen a férfi büszkeséghez, mint a klasszikus óvszer.
Egyenes formájának és normál átmérőjének köszönhetően az óvszer jól illeszkedik a merev péniszen.



Minden ERCO márkájú óvszer természetes latexből készül, amely sima tapintású és ugyanakkor rugalmas. Ezért felfújhat egy óvszert, és egy zarándoklatból rögtönzött léggömböt készíthet.
Szeretjük a szépen részletezett hernyómintát , aminek csápjai is vannak. Az egész óvszer kézzel festett, így minden darab a saját, összetéveszthetetlen eredetijét képviseli.



Nagyra értékeljük az óvszer jó árát is, amely nem fogja elszívni a pénztárcáját. Ezért ajándékozza meg tucatnyi ismerősét, kollégáját ezzel a vicces ajándékkal.
Az egyetlen hátránya, mint említettük, hogy az ERCO Caterpillar vicc óvszert nem használhatja védelemként a nem tervezett terhesség vagy a nemi úton terjedő betegségek ellen. Ezért az előjáték során váratlan meglepetésként használja a vicces hernyót, de aztán szex közben használjon klasszikus óvszert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ERCO Caterpillar vicces óvszer" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem