Betöltés...

Magic Rocket vákuum pumpa

Ár: 28.220 Ft

A Magic Rocket vákuum pumpa megbízható mechanizmusa és erőteljes teljesítménye villámgyorsan szilárd erekciót varázsol a férfiaknak. Ezenkívül a negatív nyomás vizuálisan megnöveli a péniszt és fokozza annak véráramlását. A férfi büszkesége ettől érzékenyebb lesz az érintésre, a férfiak és a nők is intenzívebb érzeteket fognak tapasztalni játszadozás közben. A belső hüvelyt maszturbátorként is használhatja, így két eszközt élvezhet egyben.

A pumpa átment a stressztesztünkön. A segédeszköz hengerére szilikon zacskót tettünk, ami a negatív nyomástól elrepedt.

A mandzsetta kellemes recéi minden mozdulatnál izgatják a férfi büszkeségét. A TPE/TPR anyagból (termoplasztikus gumi) készült keskeny hüvely könnyedségével, puhaságával és a hajlítás alatti nagy ellenállásával tűnik ki. Javasoljuk, hogy játék előtt melegítse fel meleg vízben. Az urak ekkor még kellemesebb érzéseket fognak élvezni, és a mandzsetta nem hűti őket.

A hagyományos vákuum pumpákkal a férfiak általában nem érik el az orgazmust, mivel a hengerben nincs közvetlen stimuláció a péniszre. Ez az eszköz azonban megnyert minket a belső hüvelyével, amely kitölti a henger terét, jól tömít és egy maszturbátor funkcióját is ellátja. Az urak már szívás közben élvezhetik a csúcspontot.

Az ABS műanyagból készült, robusztus test jól passzol a kézbe. A mechanikus irányítás jól jön a partnerjáték során, amikor a nő magához ragadja a hatalmat és provokatívan kínozza partnerét. Szeretjük a praktikus szivattyúpisztolyt. Jobban irányítható, mint más pumpák ballonja.

Az eszköz használata egyszerű és kényelmes. A cső egyik végét bedugja a fejen lévő lyukba, a másikat a pisztolyba, és elkezdi pumpálni. Az átlátszó részen keresztül láthatja, hogyan nő és keményedik büszkesége, míg nem olyan lesz, mint egy szikla. Ezután kiengedheti a levegőt a fej hátsó részén található gomb egyszerű megnyomásával.

Amikor a pumpa nyugalomban van, a mandzsettát az alsó kupak védi. A közepesen vízálló felületnek köszönhetően a játék könnyen tisztítható. A pumpát azonban jobb, ha nem viszi be a fürdőkádba, nehogy a víz a csőbe vagy a leeresztő szelepbe kerüljön.

A mandzsetta egy kicsit nagyobb karbantartást igényel, de semmi olyat, amivel ne tudna megbirkózni. Szárításkor adjon neki egy kis plusz időt, hogy az utolsó vízcsepp is eltűnjön és ne képződjön penész. Végül púderezze be a belső hüvelyt maszturbátorokhoz alkalmas púderrel. Ettől puha marad, és nem lesz kellemetlenül ragacsos.

Kicsomagoláskor meglepett minket a TPE/TPR anyag markáns aromája, ami azonban a játék fokozatos használatával lassan megszűnik.

Sajnos a segédeszköz a méretes uraknál nem fog működni, mert a pumpa hengere mindössze 16 cm-es. A nagyobb pénisszel rendelkező uraknak ezért más modellt kell keresniük kínálatunkból.

Figyelmeztetés
Az erekció támogatására szolgáló vákuum pumpát nem használhatják véralvadási zavarokkal küzdő vagy vérhígító gyógyszereket szedő férfiak. Ezért a vákuum pumpa használata előtt konzultáljon orvosával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Magic Rocket vákuum pumpa" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem