Betöltés...

Smart Bullet vákuum pumpa

Ár: 37.020 Ft

A Smart Bullet multifunkcionális, automatikus vákuum pumpa egy lépéssel tovább viszi az előjáték élményét. Kényelmes használata és erős negatív nyomása fokozza a véráramlást és megnagyobbítja a péniszt. Nem csak a kezdők fogják élvezni a használatát, hanem a környék legvadabb csődörjei is.

A pumpa szívóteljesítménye terhelési teszten esett át, mielőtt az az ajánlatba került. A henger nyakára egy nylon zacskót tettünk, ami a nyomástól elrepedt.

Az erős ABS műanyagból készült henger a kemény kézfogást is kibírja, a kellemes TPE/TPR anyagból készült mandzsetta pedig bármilyen péniszszélességhez alkalmazkodik. A belső hüvelyen belül kis, masszírozó kiemelkedések várják a férfiakat, amelyek kellemesen masszírozzák a péniszt.

A férfiak valószínűleg nem érik el az orgazmust pusztán a nyomással, mivel a hengerben nincs közvetlen stimuláció a péniszre. A mandzsettának köszönhetően azonban a Smart Bullet vákuum pumpát önkielégítőként is használhatja.

Három szívási mód edzi a férfiak állóképességét, és a nők csiklóját is meggyötörheti. Még akkor is, ha a férfiak néha csak rövid távolságra vannak az orgazmustól, javasoljuk, hogy a vákuum pumpa hengerén kívül végezzen ejakulációt. A spermiumok bejuthatnak a vákuumrendszerbe és tönkretehetik azt.

A közepesen vízálló berendezés karbantartását megkönnyíti az a lehetőség, hogy a teljes pumpát egyes részekre szétszerelheti. Ezért mosás előtt egyszerűen csavarja le a felső részt a motorral és a kezelőszervekkel együtt, és húzza ki a bemeneti hüvelyt a hengerből.

A segédeszköz csendes működésű, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a gyanútlan párját, akit szeretne meglepni egy szenvedélyes pillanattal az éjszaka közepén.

A praktikus USB-töltés pénzt és környezetet takarít meg. A Smart Bullet pumpa többször is szívhat többszöri használat alatt, vagy akár 12 órán keresztül egyszerre.

Említést érdemel még az intuitív, három gombos vezérlés, amelyet akár bekötött szemmel is könnyedén kezelhet.

Azt találtuk, hogy a pumpa csak átlagos méretű, legfeljebb 18 cm-es péniszméretű férfiak számára lesz megfelelő. A nagyobb férfiúi büszkeséggel rendelkező uraknak ezért más modellt kell keresniük.

Figyelmeztetés
Az erekciótámogató vákuum pumpát nem használhatják véralvadási rendellenességben szenvedő vagy vérhígító szereket szedő férfiak. Ezért a vákuum pumpa használata előtt konzultáljon orvosával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Smart Bullet vákuum pumpa" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem