Betöltés...

Hype Up szilikon vibrátor (19 cm)

Ár: 16.090 Ft

A Hype Up vibrátor dizájnos kivitelezéssel elvarázsolt minket a rugalmas testtel, erős rezgésekkel, teljesen vízálló kivitelel és kis méretekkel, amit különösen a kezdők fognak értékelni. Tehát ha olyan eszközt keres, amely képes gondoskodni az intenzív klitorális orgazmusról és a hüvelyi orgazmusról egyaránt, akkor most megtalálta.

A nem hagyományos dizájn időtlennek tűnik, a modern művészek vásznaira hasonlít. Ezért különösen tetszeni fog az eredeti darabok szerelmeseinek és a kezdőknek, akik játékos eszközt keresnek – testben és lélekben.

A tesztelés során a Hype Up vibrátor lenyűgözött minket a rugalmas, enyhén ívelt testével, amellyel könnyedén rá lehet nyomni a G-pontra. És mert aki készen áll, azt nem lepi meg semmi, képezze magát és fedezze fel, mire képes egy ilyen elülső hüvelyfali masszázs.

Ftalát mentes, puha, nem illatosított szilikon az egyik a szabvány a biztonságos erotikus segédeszközök között. Síkosítás után tökéletesen siklik, és nem porózus felületének köszönhetően könnyen tisztítható.

Adja át magát a magával ragadó szenvedélynek, amely erős rezgésekkel jár. A 10 vibrációs program orgazmusfüggőséget okoz, amiből már nem fog felépülni. De hogy ne legyen mindig otthon a hálószobában bezárva a vibrátorral, teljesen vízálló felülettel is rendelkezik. Fürdőszobával, úszómedencével vagy pezsgőfürdővel bővítheti élvezeti területét.

Szeretjük a vibrációs motor csendes működését. Ezért megengedtük magunknak egy gyors menetet a WC-n anélkül, hogy kollégáink tisztességtelen tevékenységgel gyanúsítottak volna meg bennünket.

Az ökológiai USB-töltésnek köszönhetően nem fogja elárasztani a bolygót lemerült alkáli elemek halmával, ami szennyezné a környezetet. Az USB-portok ma a tömegközlekedésben is elérhetők. Senki sem lepődik meg a női kézitáskából kilógó kábelen.

Amikor először kicsomagoltuk a vibrátort, kicsit meglepett minket a nem feltűnő vezérlés, ami, mint egy iagzi kaméleon, a vibrátor azonos színű változata alatt bújik meg. Egy pillanatra azt hittük, hogy a Hype Up-nak nincsenek vezérlőgombjai. De néhány másodperc múlva megtaláltuk a vezérlőt. Szóval Önnek is menni fog a vezérlés.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hype Up szilikon vibrátor (19 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem