Betöltés...

Shadow Vibe vibrációs dilator (6 mm)

Ár: 11.780 Ft

6 mm-es átmérőjével a Shadow Vibe vibrációs dilator különösen a kezdőknek fog tetszeni, akik még csak ismerkednek az orvosi játékokkal és a húgycsőtágítással. Az urak erős rezgéseket érezhetnek egészen a pénisz gyökeréig. Kiváló egyéni és partneres erotikus játszadozásokhoz.

A kiváló minőségű szilikon anyag varrások és kiemelkedések nélkül kellemesen simogatja a bőrt lágyságával és puhaságával. A szilikon javítja a tágítás általános élményét, és biztonságos az emberi szervezet számára. Rugalmasságának és hajlékonyságának köszönhetően a segédeszköz bármilyen helyzetben könnyen behelyezhető a péniszbe.

Hét vibrációs program orgazmikus magasságokba emeli a férfit. Tesztelőink a pénisz további külső stimulációja nélkül érték el az orgazmust, csak rezgések kísértével. A szexjáték csendes működése nem zavarja a játszadozást, nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a fal mögötti szomszédokat.

A dilator teljesen vízálló kezelése megkönnyíti a karbantartást, de kerülni kell a húgycső vízben való stimulálását. Kellemetlen és fájdalmas gyulladás alakulhat ki.

Kicsit sajnáljuk, hogy a dilatort nem lehet USB-kábellel tölteni, ami pénztárca- és környezetbarátabb. A segédeszközt három LR44 gombos elem táplálja, melyeket a csomagban talál.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shadow Vibe vibrációs dilator (6 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem