Betöltés...

Darkness Vibe vibrációs dilator (8 mm)

Ár: 11.550 Ft

A Darkness Vibe vibrációs, szilikon dilator megállítja a magömlést a haladó húgyúti izgatás szerelmeseinek. A 7 vibrációs program kínálatából választják ki az urak azt, amelyik elvezeti őket a kéjes szenvedés útján az élvezet csúcsára.

A kellemes tapintású szilikon bársonyként simogatja a pénisz finom bőrét. A dilator szilárd és egyben rugalmas formájú, így síkosítás után kényelmesen behelyezheti a húgycső mélyére. Nagyra értékeljük az ingerpálca sima, varratmentes felületét is.

Az erős, de halk vibráció megrezegteti a férfi büszkeség minden részét, még tesztelőinkben is, akik a segítségével változatossá tették a maszturbációt és a kedvesükkel való játékot.

A Darkness Vibe vibrációs dilator teljesen vízálló felülettel rendelkezik, de inkább ne vigye magával a játékot vízzel teli fürdőkádba vagy zuhanyozáshoz. A húgycső izgatása során mindig fokozottan kell figyelni higiéniára, és a vízben az urak kellemetlen gyulladást szerezhetnének.

A segédeszköz 8 mm-es átmérővel büszkélkedhet, így haladóbb ínyenceknek ajánljuk. Kicsit azt is sajnáljuk, hogy a játék nem tölthető. A dilatort három LR44 gombelem táplálja, melyeket a csomagban talál.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Darkness Vibe vibrációs dilator (8 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem