Betöltés...

Ocean Vibe vibrációs dilator (7 mm)

Ár: 8.825 Ft

Az Ocean Vibe vibrációs dilator üreges formájával lenyűgözött minket, mely ejakulációra és aranyesővel való játékra használható, akár férfi önkielégítéskor, akár a kedvesével közös pillanatokban. A segédeszköz mérete a pénisztágítás haladóbb rajongóinak fog tetszeni.

A puha szilikon nem irritálja az érzékeny bőrt, ezért gyakran használják az egészségügyben. A tágító rúd tökéletesen rugózik, és bármilyen pozícióban kényelmesen beillesztheti a férfi büszkeségébe.

Az erős rezgések még a legigényesebb férfiakat is kielégítik. A 7 különböző intenzitású vibrációs programnak köszönhetően az érzékeny urak is megtalálják a kedvencüket. A játékban lévő csendes motor nem zavarja a szórakozást, így az alvó gyerkőcöket sem ébreszti fel.

Az Ocean Vibe teljesen vízálló dilator bár nem fullad meg a fürdőkádban, de kerülje a vízi játékokat, ha izgatja a húgycsövet. Kellemetlen gyulladása lehet ettől.

Két apró hibára hívnánk fel a figyelmet. Egy kicsit késleltetni fogja az igényesebb karbantartás, mert a stimulációs rúd üreges belsejét alaposabban kell kimosni, mint a hagyományos dilatorokat. Emellett kicsit sajnáljuk, hogy a játékban nincs USB-töltés, ami környezetbarátabb és pénztárcabarátabb. A kezdetekhez viszont három LR44 gombelemet talál a csomagban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Ocean Vibe vibrációs dilator (7 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem