Betöltés...

Glass Ring üveg análdugó (14,5 cm)

Ár: 11.025 Ft

A Glass Ring üveg anális dugót az üvegből készült erotikus kütyük szerelmesei és a dizájnos játékok rajongói értékelni fogják. Az anális csatlakozó közepes méretű , így változatosabbá teszi a játékot a tapasztalt játékosok számára . Nem mindennapi ívelt formája tökéletes a prosztata és a G- Pont stimulálására. A női fenékbe helyezve a készülék feszesebb hüvely hatását kelti. A férfiak ezért élvezni fogják a pénisz intenzívebb szorítását és viharosabb orgazmust a szex során.

Az anális dugó táguló hegye könnyen behelyezhető . Egy csepp síkosító géllel a készülék tehát szépen becsúszik a végbélnyílásba vagy a hüvelybe. A kezdők ujjaikkal vagy egy kisebb anális fogóval segíthetik a fenék előkészítését. Ráadásul a játék kezelését önkielégítés és előjáték közben megkönnyíti a fogantyú végén található praktikus szem , amelyet kínálatunk egyik másik üvegmodelljén sem találsz. Ennek köszönhetően egyszerűen átdughatja az ujját a készüléken, így nem csúszik ki a kezéből a kellemes oda-vissza mozdulatok során, még akkor sem, ha a kezét kenőzselé borítja. Az anális dugóval célzottabban is masszírozhatja a prosztatát . A fűzőlyuk a BDSM játékok részeként is használható, amikor kötélen átenged egy kötelet, kötelet, pórázt rajta keresztül , vagy súlyt rögzít rá. A kerek fogantyú képzeletbeli lábként is szolgál, amely megakadályozza, hogy az egész játék a végbélnyílásba csússzon.

A szerszám kiváló minőségű és tartós üvegből készült, amely könnyen tisztán tartható. Az anyag további előnyei közé tartozik a hőszabályozó képessége . Lehűtheti a játékot a hűtőszekrényben, és élvezheti a jégjátékokat, vagy fordítva, melegítheti víz alatt. A fenékben vagy a hüvelyben lévő hő segít jobban ellazulni, és intenzívebb csúcspontot él át.

Azt találtuk, hogy a Glass Ring anális csatlakozója feldobja játékát az ágyban és a nyilvános helyeken . A játék hosszú viselés esetén sem jön ki a végbélnyílásból és   a fogantyú szépen illeszkedik a felek közé. Éppen ezért megfűszerezheted vele a parkban vagy az erdőben tett sétát , amikor minden lépésnél érezni fogod a finom nyomást a fenekedben. A padon ülve az üvegszem akadályozott, séta közben viszont éreztük a játék nagyobb súlyát és a széles szárat .

A vízálló kezelésnek köszönhetően az anális dugót magaddal viheted a fürdőbe, ahol egy izgalmas kalandban lehet részed egy meleg fürdőben. A vízi szórakozás során különösen értékelni fogja a szilikon kenőzseléket . Jól kijönnek az üvegeszközökkel, lassabban száradnak és nem mosódnak le olyan gyorsan, mint a vízbázisú síkosítók.

Az anális dugó egy elegáns dobozban található, puha tokban, amely fehér, fényes, szaténra emlékeztető anyagból készült. A kiegészítő tehát egy luxus ékszer benyomását kelti, és születésnapra, Valentin-napra vagy évfordulóra is remek ajándék . Ezen kívül egy kék színű velúr táskát is találsz a csomagban, amiben tárolhatod a játékot.

A Glass Ring anális dugó meglepheti Önt a súlyával, amely nehezebb a szilikon vagy gél modellekhez képest. Ezért az is eltarthat egy ideig, amíg megszokja, hogy a készülék játék közben erősebben nyomja a záróizmot. De elég az anális izmokat jobban bevonni, és a csap ott marad, ahol kell. Edzés közben a medencefenéket is megerősíted, így az egészségedért is teszel. A rabság szerelmesei egy kötelet fűzhetnek át a fűzőlyukon, amelyet a herék köré kötnek. Ez biztosítja, hogy az anális dugó ne essen a padlóra még akkor sem, ha kijön a fenekükből.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Glass Ring üveg análdugó (14,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem