Betöltés...

Double kettős dildó (14 cm)

Ár: 9.535 Ft

A dupla dildo Double minden dupla behatolás szerelmesét el fogja nyűgözni, mert játék közben mindkét lyukat egyszerre kitölti valósághű formájú makkjaival. A kisebb méreteknek köszönhetően még a kezdők is megérik a pénzüket, és az urak is megkóstolhatják fenekük gyönyörét .

Minden erotikus játék halad előre, és ez a vibrátor sem kivétel. A segédeszköz új kabátot kapott és a gyártó a zselés anyagot bolyhos szilikonra cserélte, ami jobban bejuttatható a hüvelybe vagy a fenékbe, és kíméletesebb a bőrön . A vibrátor részben rugózik, de kezelve megtartja ívelt alakját. Ezért kényelmesen, pontosan oda irányítsa, ahol szüksége van rá.

Élvezze az irritáló orgazmust a vízzel teli zuhany alatt vagy fürdőkádban a vízálló kezelésnek köszönhetően. Kellemesen ellazulsz, és a vibrátor vajként csúszik beléd, akárcsak Kamila (elégedett) tesztelőnk, aki rendes duplatúrát élvez ezzel a játékkal.

Szeretjük azt a jó árat is, amiért Double vibrátort vásárol.

Minden érmének két oldala van, és ebben az eszközben is találtunk egy hibát. A vibrátor jól rugózik, de sajnos nem lehet teljesen kiegyenesíteni, így nem fogja egyszerre mindkét partnert kielégíteni, mint a kínálatunkban szereplő többi társjáték. E hiányosság ellenére úgy gondoljuk, hogy a vibrátor tökéletesen kiegészíti játékkollekcióját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Double kettős dildó (14 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem