Betöltés...

Real Cock zselés felcsatolható pénisz (18 cm)

Ár: 13.060 Ft

Nagyobb gélpántos pénisz. Anyaga rugalmas és feszesebb testszínű gél. Gumi bugyival csomagolva, amely lehetővé teszi a testhez való rögzítést és megfelelő megtámasztást. Főleg nőknek szánták, de akár férfi is használhatja (kicsit nyomást fog gyakorolni rá).

A bugyi állítható csatos pánttal rendelkezik (lásd a fotót – már nem feszíthető). Becsült méret nőknek S, M nem probléma. L-es méretű nőknek javasoljuk a mérést és a fényképpel való összehasonlítást. XL méretnél általában már nem használható. A szíj csökkenthető (a fotón látható maximális méretre feszíthető) és bővíthető a mellékelt karabinerekkel.

Javasoljuk, hogy ne nyújtson nagy erővel . Ellenkező esetben a rögzítés eltörhet (mint más készülékeknél) – a fotón egy elszakadt pánt is látható, amikor a vásárló megpróbálta nagyobb erővel feszíteni a bugyit (kicsinek mondták – kb 175 cm magas és 70 súlyú volt) kg). Egy lágyabb modell lényegesen többet engedhet meg.

A vásárló ezt írja: Csak megjegyzést szeretnék írni a termékleíráshoz: A csomagban hosszabbító pántok találhatók, amivel a derék körüli rögzítés hosszát lehet állítani, így elhízottabbaknál is használható (kipróbáltam magamon, 108 cm van a derekamban).

Kinek való a pántos toll? Mit tudsz csinálni?


Az erekciós zavarban szenvedő és péniszben szenvedő férfiaknak saját hímtagjukat kell cserélniük. (gumi vagy tömör bugyival ellátott üreges modellek megfelelőek)
Férfiak, akik szeretnének „2 pénisszel egyszerre“ – saját és rögzítő. (megfelelő modell bugyival és pénisznyílással)
Nők, akik felcsatolható péniszt használnak, amikor más nőkkel szexelnek. (alkalmas modellek bugyival és puhább anyaggal)
Nők, akik egy férfival való szex során használják (a férfi azt akarja, hogy egy nő „kicsavarja“. (Megfelelő modellek bugyival és puhább anyaggal) .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Real Cock zselés felcsatolható pénisz (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem