Betöltés...

Gyöngyös fel-le mozgó vibrátor DeLuxe II (28,5 cm)

Ár: 23.555 Ft

A DeLuxe II gyöngyös vibrátor a legjobb fel-le mozgó vibrátorok közé tartozik, amelyek a csiklókarral rendelkeznek, nincs versenytársa. Számos hasonló modellt teszteltünk, de egyik sem volt olyan erős és megbízható, mint ez. Némelyikük elakadt a behatolások közben, másoknak gyenge rezgésük volt, vagy túl magas árral rendelkeztek. A DeLuxe II vibrátor hegye viszont kérlelhetetlenül mozog fel-le, ahogy a fémgolyók körbe-körbe forognak. Ez a modell tehát tökéletesen utánozza azt a helyzetet, amikor aférfi szex közben behatol, miközben kezével izgatja partnere csiklóját. A segédeszköz nemcsak a hüvelyben, hanem az egész medencefenékben is intenzív véráramlást biztosít. Néhány percnyi ilyen finom masszázs után a nők életük egyik legerősebb orgazmusát élik át, és talán még a nedves csúcsot is átélik, akárcsak mi.

A DeLuxe II vibrátor fel-le mozgásával hihetően utánozza a partnerrel való szexet. A játék makkja alatt elhelyezkedő forgó fémgolyókkal kombinálva a G-pont intenzíven vérbővé válik, ráadásul az egész vibrátort a tengelye körül megtáncolják, így a nő ölébe helyezve a hegye masszírozza az análist a hüvely hátsó falán keresztül. Ez a célzott és maximálisan kéjes stimuláció az egész női ölben gyors orgazmushoz juttatja a nőket. A csiklón fellépő rezgéseknek köszönhetően a segédeszköz olyan hölgyek számára is alkalmas, akik csak a csikló-orgazmust érik el.

A vibrátor hegye kb. 1,5 cm-re kinyúlik fel-le a mozgás során, és úgy néz ki, mint a pénisz makkja. Ez az első pillantásra nem feltűnő részlet a maszturbáció során fokozza a behatolások valósághű élményét. Lassan szélesedő hegye lassan kitágítja a hüvelybemenetet, megkönnyítve a segédeszköz behelyezését.

Maga az eszköz fogantyúja és magja tömör ABS műanyagból készült, amelyet puha és rugalmas TPR anyagréteg borít. Átlátszó, rózsaszínű falán keresztül jól látható a vibrátor belső szerkezete, beleértve a makk alatti ezüst golyókat is.

A játék 2 vibrációs motorral rendelkezik. Az első a csiklót vibrálja erős rezgésével 5 pulzáló programban. A másik fáradhatatlanul hajtja a vibrátor hegyét, amely 5 forgós fel-le mozgó mód ritmusában forog és mozog.

Az eszköz közepesen vízálló. Ez pedig elsősorban a fogantyú alsó részén található praktikus burkolatnak köszönhető, amely megvédi a csatlakozót a vízcseppektől a vibrátor tisztításakor. De ne vigye be a játékot a fürdőkádba. Megfulladna.

A DeLuxe II gyöngyös vibrátor a mellékelt USB-kábellel tölthető, amelyet például egy power bankhoz csatlakoztathat, és így akár az autóban is feltöltheti a játékot nyaralásra menet.

Figyelembe véve a két vibrációs motort és a három egyszerre működő funkciót (forgás, fel-le mozgás és vibráció), a segédeszköz kissé zajosabb a klasszikus egymotoros vibrátorokhoz képest. De senki sem fog tudni erotikus eszközéről a hálószoba falain keresztül. Még a falra tapasztott fülű, kíváncsi szomszédok sem.

Amit használat közben észrevettünk, az a látható fehér vezetékek, amelyek a csiklókar és a vibrátortest csatlakozási pontján helyezkednek el. Mindazonáltal úgy érzékeljük, hogy ez a segédeszköz általános átlátszó kialakítása által keletkezett apró szépséghibája. Nincs hatással a vibrátor működésére.

Azt is tapasztaltuk, hogy bár a vezérlőn öt forgó fel-le mozgó program közül választhatunk, szinte semmi különbséget nem tudtunk megállapítani az első és a harmadik üzemmód között. Ezért csak akkor fogja észrevenni az izgatás legnagyobb változását, amikor a negyedik és utolsó programra kattint.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Gyöngyös fel-le mozgó vibrátor DeLuxe II (28,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem