Betöltés...

Fertőtlenítő Toy Cleaner (150 ml)

Ár: 3.585 Ft

A síkosító gél és a fertőtlenítő elválaszthatatlan az erotikus segédeszközökkel való közös játszadozásoktól. Az első a játékkal töltött pillanatokat teszi élvezetesebbé a szórakozás során, a második pedig arról gondoskodik, hogy a következő élmények a szexeszközökkel ugyanolyan kellemes legyenek, mint az előzőek. És mivel az erotikus játékok különféle anyagokból készülnek, amelyek gyakran porózusak, pusztán szappannal és vízzel történő mosás nem elegendő a karbantartásukhoz. Ezért tapasztalataink alapján speciális Toy Cleaner fertőtlenítőt gyártunk, amely megszabadítja eszközeit minden szennyeződéstől (penésztől és baktériumoktól). Még alkohol nélkül is.

A praktikus permetezővel a fertőtlenítő könnyen alkalmazható. Elegendő, ha a szappannal és vízzel történő mosás után az eszközt fertőtlenítővel lepermetezni. Hagyja hatni egy percig, majd törölje le tiszta ruhával vagy öblítse le vízzel. A spray széles szóródásának köszönhetően a legnagyobb dildóknak is elég néhány spriccelés. Ezért a nagy, 150 ml-es kiszerelés hosszú ideig kitart.

Odáig vagyunk a kedvező ártól is, aminek köszönhetően marad pár forintja az új játékokra.

Előfordul, hogy az egyes csomagolásokban itt-ott lebegő csomósodás található, de ez nem hiba. Előállítás alatt kémiai reakciók során keletkezik. Nem csökkenti a fertőtlenítő hatását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fertőtlenítő Toy Cleaner (150 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem