Betöltés...

Heavy Metal fém golyók (226 g)

Ár: 4.660 Ft

A Heavy Metal golyók nagyon nehéz kaliberűek . Semmit a finom virágoknak, hanem a jól fűszerezett sárkányoknak, akik nehéznek akarják érezni magukat, amikor golyókat hordanak. Belül tele vannak, nem zörögnek semmiben, viseléskor irritálnak a súlyukkal. Ezért azoknak a nőknek ajánljuk, akiknek már kellően megerősített a medencefenéke, és egy szinttel feljebb szeretnének lépni .

226 g-os súlyuknak köszönhetően kiválóan erősítik a medencefenéket . A sima kialakításnak köszönhetően úgy csúsznak beléd, mint a semmi, a fém anyag pedig kellemesen hűvös lesz belül. Összességében a fém ideális hőmérsékletű játékokhoz . A golyók könnyen melegíthetők és hűthetők. Mivel vízállóak , egyszerűen leöblítheti őket víz alatt, és megfelelően megtisztíthatja.

A Heavy Metal golyók nem vibrálnak , hanem nagy súlyukkal és anyagukkal stimulálnak. Ne félj golyókat keresni valahol a hüvelyi univerzum végén, a praktikus huroknak köszönhetően bármikor könnyedén kihúzhatod őket . Tetszik a dizájn , az általános fémanyag jól mutat az erotikus játékokon.

Az egyetlen dolog, amit sajnálunk, az a szövetzsinór karbantartása. Jobb, ha mindig kézzel mossuk ki egy csepp szappannal, hogy ne telepedjenek le benne nem szívesen látott vendégek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Heavy Metal fém golyók (226 g)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem