Betöltés...

Bőr bilincs kézre BlackRed + ajándék lánc

Ár: 11.640 Ft

A luxus BlackRed bőrbilincsek kézzel készített, cseh termékek, így megbízhat a minőségükben. A gyártóval együttműködve továbbfejlesztettük a modellt, és a pántokhoz egy extra lyukat adtunk. Tehát most már nemcsak az erősebb kezű férfiaknak, hanem a karcsú csuklójú nőknek is megfelelnek. Ezen kívül egy dupla fűzőlyukat is hozzáadtunk, amelynek köszönhetően senki sem tud kiszabadulni a bilincsből. Azt is nagyra értékeljük, hogy a bilincsek kényelmesek és nem dörzsölik a csuklót. Élénkítik a játszadozásokat a kezdő és a kemény BDSM rajongói számára egyaránt. És végül a legjobb tulajdonság – extra láncok, amelyekkel mindkét kéz külön-külön rögzíthető, például egy fűtőtesthez vagy egy kereszthez.

További újítás, hogy egy helyett két különálló karabiner van rajta, amellyel a bilincseket egymáshoz csatlakoztathatja, vagy láncokkal az ágyához vagy más bútorokhoz rögzítheti. Értékelni fogja az egyszerű kapcsot is a játékhoz, amivel sok időt spórolhat meg.

A bilincsek minőségi valódi bőrből készültek, és precíz varrással rendelkeznek. A tartós, de puha filcből készült belső párnázat nem horzsolja le a csukló érzékeny bőrét, így a megbilincselt partner kellemesen érzi magát játék közben. A tökéletesen sima bőranyag hosszú élettartammal büszkélkedhet, így a bilincs megfelelő ápolás mellett sokáig újszerű állapotban marad.

A bőr BlackRed bilincsek minőségéért egy kicsit többet kell fizetnie, de az ár tükrözi a cseh kezek precíz munkáját és a tartós anyagot, amelyből a bilincsek készülnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr bilincs kézre BlackRed + ajándék lánc" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem