Betöltés...

Triple Flexi Stimulator felcsatolható pénisz (15 cm)

Ár: 19.060 Ft

A Triple Flexi Stimulator egy okosan megtervezett, rugalmas szorítópénisz vibrációval és csuklós mechanizmussal – segít egy vonalzóhoz hasonló egyenes vagy például enyhén felfelé vagy lefelé hajlított műpénisz létrehozásában. Lehet anális vagy vaginális , ez csak mindkét partner kézügyességétől függ. Szeretjük az erős hangulatát. Egy ezüst vibrációs tojás gondoskodik róluk. Amikor eltávolítja a tojást, nem kell külön vásárolnia vibrációs tojást. A közvetlenül a csiklót érő rezgések hatékony eszköz! A Triple Flexi Stimulator egyik gyengébb oldala az erősebb gyűrű. Normál méretű pénisz esetén jól működik, jól tart és nem húzódik össze. De egy nagyobb pénisznél (amelynek az átmérője meghaladja a 4–5 cm-t a gyökérnél) lehet, hogy a kontrakció túl erős, de ez minden embernél egyéni. A rezgőtojást is javítanánk. Jól irányítható, erősen vibrál, de adnánk rá szilikon tömítést is (akkor vízálló lenne és akár zuhany alatt is jól szórakozhatnánk vele – kár, hogy kevés is elég lenne).

Dildót formálni rendben van, de ne várj csodákat . A gyártó sokat eltúloz a csomagoláson – a képeken egy még régebbi verzió látható. Egy ilyen „enyhe hajlítás“ reálisabb, de még ez is hasznos. A belső ízületeknek köszönhetően a mesterséges pénisz formálja magát, és alkalmazkodik a hüvely vagy a végbélnyílás formájához különböző medencehajlásoknál. Korábban az előző verzióban a pénisz formálható volt, 2014 óta a gyártó egy új, így már nem formázható változatot szállít. Előnye azonban, hogy a Flexi pénisz jobban tartja formáját. Nem hajlik annyira, mint a régi verzió.

A lényeg: Összességében a Triple Flexi Stimulator egy nagyon szórakoztató játék, amellyel minden nap másképp élvezheti a szexet. Nincs minden nap hármas stimuláció (férfi pénisze, vibrátor és vibráló nyúlvány egyszerre) az ágyban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Triple Flexi Stimulator felcsatolható pénisz (15 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem