Betöltés...

G-Vibe vibrátor prosztata masszázshoz (22 cm)

Ár: 8.790 Ft

A G-Vibe prosztata masszírozó vibrátor kifejezetten ívelt formájával tökéletes a G-pont vagy a férfi prosztata stimulálására. Az erőteljes játékok közé tartozik, kiváló áron, és mind a kíváncsi kezdőknek, mind a tapasztalt ínyenceknek örömet okoz.

A G-Vibe vibrátor az egyik legkelendőbb elefántunk, amelyet tesztelőink és elégedett vásárlóink százai is szerettek. Puha tapintású és sima ABS műanyagból készült, amely hatékonyan továbbítja a rezgéseket a készülék teljes hosszában .

Erőteljes vibrációs motorja, amely két AA ceruzaelemmel működik , a készülék keskeny testét 3 vibrációs intenzitási szint ritmusára készteti.   Ezért mind az újoncok, akik most kezdenek körbenézni az erotikus segédeszközök világában, és az istálló legnagyobb ménjei is megérik a pénzüket.

Az ívelt, pufók hegye a hosszú, keskeny testtel kombinálva tökéletesen illeszkedik két test közé szex közben. A nők ezért a csiklójukat is stimulálhatják a vibrátorral, miközben élvezik partnerük ritmikus lökéseit.

A tömítőgyűrűnek köszönhetően, amely miatt a víz nem folyik az akkumulátorfedél alá, a vibrátor vízálló . Ezért egyszerűen öblítse le folyó víz alatt.

Nagyra értékeljük a csendes kialakítást , aminek köszönhetően a készülék még éjfélkor sem tárja fel Önt a szomszédok előtt.

Nekünk is tetszik a vibrátor remek ára , ami nem terheli meg a pénztárcáját. Ezért lesz kacsa a zsebében más játékok számára.

Az egyetlen, ami egy kicsit elszomorít, az a látható illesztés , amit a gyártó tökéletesen kisimított. Észreveheti, hogy a játék két ragasztott részből áll, de ha ujjbegyeit végigcsúsztatja a vibrátor teljes hosszában, semmit sem fog érezni, csak bársonyosan sima felületet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "G-Vibe vibrátor prosztata masszázshoz (22 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem